Celebrity News

Oglasila se trudna Ana Sević: Trebalo je da budem u belom, ali su mi se poremetili planovi

Oglasila se trudna Ana Sević: Trebalo je da budem u belom, ali su mi se poremetili planovi

Pevačica Ana Sević dane provodi u iščekivanju rođenja druge ćerke. Naime, njen verenik Danijel Nedeljković i ona očekuju devojčicu, a kako je pevačica već u osmom mesecu, povukla se iz javnosti i uživa pod okriljem porodice.

Ipak, njen mir nedavno je bio uzdrman kada je bivši suprug Darko Lazić izjavio da njihovu ćerku Lorenu nije video godinu dana.

Anu su ovi njegovi navodi jako uznemirli, pa je rešila da odbrani svoju čast i dokaže da njen bivši muž ne govori istinu.

– Bila je šokirana kada su joj javili da je rekao kako ćerkicu nije video godinu dana i to ju je mnogo potreslo, zbog čega je rešila da stavi tačku na opraštanje i konačno mu pokaže da je prešao sve granice – kaže izvor i dodaje:

– U tužbi koju će do kraja nedelje podneti, Ana ne traži novac, već da dostojanstveno odbrani svoju čast i dokaže da je Darko slagao sve što je rekao – rekao je izvor za "Alo", a sada se pevačica prvi put oglasila nakon ove priče.

Pročitajte: Ana Sević pokazala savršeno dekorisan dom, koji joj je pripao posle razvoda

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 28. Окт 2020. у 1:27 PDT

– Nikada se nisam bavila komentarisanjem stvari koje izlaze u medijima. Nije mi pozlilo, to je sve što mogu da kažem - rekla je Ana u emisiji "Ekskluzivno" i dotakla se njenog i Danijelovog venčanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 1. Мар 2020. у 11:13 PST

Pročitajte: Ana Sević proslavila 35. rođendan, a čiji poklon ju je posebno dirnuo (video)

– Ja sam bila u Beogradu i bila sam kod Danijelovih roditelja, oni su u okolini Šapca. Nije on iz Crne Gore, ne znam zašto se tako pisalo. Trebala sam da obučem belo, ali desila se globalna epidemija, koja je poremetila sve planove - rekla je Ana.

Komentari (0)

Loading