Celebrity News

Mlada i neiskusna: Marina Gagić pokušala da prikrije porodičnu dramu?

Mlada i neiskusna: Marina Gagić pokušala da prikrije porodičnu dramu?

Marina Gagić i Darko Lazić - Drama u porodici se nastavlja? 

Marina Gagić, verenica Darka Lazića, pre nekoliko dana obrisala je sa svog „Instagram” profila fotografije sa Darkom. Ta vest eksplodirala je u javnosti brzinom svetlosti. Nakon raznih spekulacija, Marina se oglasila rekavši da joj je bio hakovan profil…

– Meni je nedavno hakovan „Instagram” profil i neko je obrisao sve naše zajedničke fotografije, pa sam ja morala da zaključavam posle profil. Eto, nisam znala da se zbog toga spekuliše da nismo zajedno, ali da stavimo tačku, zajedno smo – rekla je za kraj Darkova verenica.

NE PROPUSTITE: Darko Lazić oduševio Marinu: Verenici srce iskočilo od sreće! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) дана 2. Сеп 2020. у 10:18 PDT

Marina Gagić i Darko Lazić - Drama zbog ponašanja verenika? 

Iako je Marina pokušala da demantuje navode o navodnoj svađi, „Blic” saznaje da je u pitanju porodična drama. Da li je Marija pokušala neiskusno da sakrije probleme u porodici, mnogi se pitaju…

– Lazić je imao porodičnih problema i to smo svi mogli da primetimo. Izgleda da u poslednje vreme nije u najboljim odnosima s Marinom. Baš zbog svega toga gleda da se ne pojavljuje u javnosti i medijima. Svaki put otkazuje gostovanja i snimanja, jer je napet i nije raspoložen – rekao je neimenovani izvor za „Mondo” i dodao:

PROČITAJTE: Darko Lazić: Pisalo se da dugujem pola miliona evra, ali istina je sasvim drugačija

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) дана 29. Јул 2020. у 2:07 PDT

– Svi smo mislili da će ga Marina promeniti, ali on je postao još neodgovorniji i bezobrazniji. Stalno juri, trči, nikad ga nema kada joj je potreban. Telefon mu je stalno isključen i često menja kartice. Pre neki dan je oko devet sati uveče došao pijan s proslave, što se izgleda Marini nije dopalo. To je samo jedan od razloga, kao i kap koja je prelila času. Neozbiljan je i ako želi da je zadrži, mora da se promeni.

Posle drame koja se odigrala, oglasila se i Marina Gagić na svom „Instagram” profilu. Zajedničkom fotografijom potvrdila je da je između njih sve u najboljem redu. Šta se zapravo dešava između Darka i Marine još uvek nikom nije jasno.

Komentari (0)

Loading