Celebrity News

Miloš Biković konačno srećan! Ko je nova devojka koja je osvojila njegovo srce?

Miloš Biković konačno srećan! Ko je nova devojka koja je osvojila njegovo srce?

Miloš Biković - Nova devojka poznatog glumca i dalje je misterija...

Miloš Biković jedan od najppularnijih glumaca mlađe generacija često svojim izjava intrigira javnost. Tako je i ovog puta sve ubacio u rebbus osvrnuvši se na svoj emotivni status.

Otkako je raskinuo s Barbarom Tatalović, prelepom manekenkom koju je javnost veoma brzo zavolela, Miloš Biković okrenuo se karijeri i filmu.

Dugo nismo čuli šta se zapravo dešava na privatnom planu, ali je sada Miloš ipak otkrio da, osim što uživa u u poslu i slobodnom vremenu, ipak u njegovom životu postoji neko zbog koga je srećan i zadovoljan. Otkrio je da voli da se opusti uz čašu dobrog alkoholnog pića, ali naravno s povodom i u prikladnom trenutku.

– Uživam uz piće kada sam u kafani sa društvom ili uživam sam kod kuće, a nekad pijem i na semaforu! Šalim se, naravno, volim da popijem kada je momenat prikladan – rekao je Miloš za “Alo” i otkrio da tokom snimanja ne voli da konzumira alkohol.

PROČITAJTE: Seoski život, lek za dušu! Glumac Miloš Biković kupio imanje u blizini manastira

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 25. Окт 2020. у 7:28 PDT

Ne volim da se ugrejem alkoholom kad imam stresna snimanja jer u tom slučaju ne mogu da se fokusiram. Moj posao i odgovornost mi to ne dozvoljavaju. Postoji priča da stariji glumci nisu izlazili trezni na scenu, što razumem jer posao glumca, iako deluje glamurozno, nije nimalo lak.

- Pogotovo te veličine koje su živele u jednoj drugoj zemlji… Mogu to da razumem, ali ne i da dozvolim sebi. Nama glumcima nije lak pritisak s kojim se susrećemo i živimo svakodnevno.

Osim toga što je otrkio da posao glumca nije nimalo lak, ali i kako se nosi sa stresnim situacijama, Miloš Biković odgovorio je na pitanje koje godinama intrigira javnost - da li je emotivno ispunjen. Ljubavni status nije otkrio, ali je kroz osmeh kratko odgovorio:

- Srećan sam - emotivno - bio je zagonetan omiljeni glumac ženske populacije...

PROČITAJTE: Miloš Biković JEDNOM IZJAVOM O STARLETAMA napravio pometnju na Instagramu (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 19. Окт 2020. у 12:47 PDT

Komentari (0)

Loading