Celebrity News

Skarlet Johanson uplovila u treći brak: Intimna ceremonija samo za najbliže

30/10/2020

Skarlet Johanson uplovila u treći brak: Intimna ceremonija samo za najbliže

story

Skarlet Johanson se udala za Kolina Josta nakon dugogodišnje veze

Glumica Skarlet Johanson i komičar Kolina Josta venčali su se u skladu s merama opreza zbog pandemije, a svih poklona su se odrekli u humanirarne svrhe.

Holivudska zvezda nije mogla da dočeka da ozakoni svoju vezu, pa je u skladu s okolnostima priredila malo i intimno venčanje.

Kako pišu strani mediji, zvezda "Avengersa" i komičar iz popularnog šoua "SNL" rekli su "da" na romantičnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali članovi najuže porodice i najbliži prijatelji.

Popularna glumica iza sebe ima dva neuspela braka. Bila je udata za glumca Rajana Rejnoldsa od 2008. do 2011. godine, zatim je, nakon kraha njihove ljubavi napravila manju pauzu. 2014.

Godine odlučila je da se upusti u romantičnu vezu sa Romanom Dorijakom, sa kojim je dobila i ćerkicu Rouz.

Međutim ni ta ljubav nije potrajala, a Skarlet je čini se konačno pronašla svoju sreću kraj komičara i pisca Kolina Josta.

Pisac je naime glumicu zaprosio u maju 2019. godine, da bi se juče konačno venčali, na privatnoj ceremoniji.

Par se upoznao tokom snimanja programa 'Saturday Night Live', a od tada postali su nerazdvojni. Redovno su se pojavljivali zajedno na ceremonijama, svečanim večerama te premijerama popularnih filmova.

Nakon dve godine veze Kolin je rešio da zaprosi lepu Skarlet, a to je odlučio da uradi sa stilom, pa je izabrao neverovatno glamurozan jedanaestokaratni dijamantski prsten, koji je glumicu ostavio bez teksta.

–  Bila sam iznenađena. On je veoma tajanstven i šarmantan, i bez obzira što sam znala da ćemo se veriti, nekako je to lep osećaj i budeš prijatno iznenađen – poručila je Skarlet gostujući u jednoj američkoj emisiji.

Pročitajte - Budući suprug Skarlet Johanson: Deca su nešto najgore!

Izvori bliski paru tvrde da Kolin i Skarlet razumeju jedno drugo, te da su izuzetno kompatibilni, zbog čega smatraju da će njihov brak biti skladan i dugoročan.

 

Komentari (0)

Loading