Celebrity News

Sin Sare Džesike Parker je odrastao i evo kako izgleda s punih 18 godina (foto)

Sin Sare Džesike Parker je odrastao i evo kako izgleda s punih 18 godina (foto)

 Sara Džesika Parker, koja se proslavila ulogom Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", sa suprugom Metjuom Broderikom ima troje dece, a najstariji sin Džejms danas je napunio 18 godina.

Ponosna mama mu je na društvenim mrežama na dirljiv način čestitala ulazak u svet odraslih - zajedničkim fotografijama i emotivnim rečima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SJP (@sarahjessicaparker) дана 28. Окт 2020. у 6:06 PDT

– Divim se godinama koje su proletele, a istovremeno i tebi kao mladom muškarcu u kojeg si stasao. Kako koraćaš u budućnost, ja ostajem tvoj privilegovani posmatrač koji se raduje godinama koje dolaze. Želim srećan rođendan mom sinu, koji može prvi puta da glasa. Volim te. Mama – poručila je u emotivnoj objavi na društvenim mrežama slavna glumica.

Pročitajte: Mislili smo da dele ovo strast - Sara Džesika Parker otkrila po čemu se razlikuje od Keri Bredšo

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели James Wilkie Broderick (@jwbr0derick) дана 13. Нов 2018. у 4:52 PST

Sara i Metju sina su dobili 2002. godina, a imaju i jedanaestogodišnje bliznakinje Marion Loret i Tabiti Hodž, koje je rodila surogat majka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SJP (@sarahjessicaparker) дана 12. Дец 2019. у 6:54 PST


Za Saru Džesiku Parker bio je veliki životni udarac kada je nakon dugogodišnjih neuspešnih pokušaja shvatila da ne može da ostane u drugom stanju. Ona i suprug su odlučili da im blizance rodi surogat majka jer su jako želeli da prošire porodicu. Ono što još više zabolelo je reakcija javnosti.

Pročitajte: Koliko su samo čarobne - Sara Džesika Parker sa bliznakinjama u šetnji njujorškim ulicama

– Da sam mogla da ostanem trudna po drugi put, verovatno bih rodila još dece. Mediji su u tim trenucima stvarno bili užasni. Tabloidi su jurili ženu koja je rodila moju decu, pisali svašta o njoj, a onda je ona doživela nervni slom – rekla je ona jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading