Celebrity News

Sanja Marinković prvi put o smrti oca: Mama je ostala sama posle pola veka, otišlo je i pola nje

Sanja Marinković prvi put o smrti oca: Mama je ostala sama posle pola veka, otišlo je i pola nje

story

Otac Sanje Marinković preminuo je posle kratke i teške bolesti. Voditeljka je teško podnela gubitak najveće životne podrške, o čemu je sada prvi put govorila za medije.

– Kada mi se dogodio ovaj događaj, porodični i kada mi je iznenada preminuo otac posle samo osam nedelja teške borbe sa strašnom bolešću, to je bio veliki šok. On se razboleo krajem avgusta i nažalost više nije deo mog života, posle dva meseca. Ovo je prvi intervju koji ja dajem – rekla je Sanja za "Premijeru" i dodala da ni u ovim najtežim trenucima nije posegla za lekovima za smirenje.

Pročitajte: Sanja Marinković- Milion želja mi se nije ostvarilo

Pročitajte: Sanja Marinković prvi put otvoreno o krahu devetogodišnjeg braka

– Svi su me pitali da li koristim neke tablete za smirenje i na koji način sam uspela da smirim svoj duh. Ni u tim trenucima nisam popila nijedan lek za smirenje, verovatno zato što mi je fizička aktivnost pomagala u tome. Kada ja ostanem sama, ja sam uzimala vreme za sebe. Srećom živim blizu TV Pink gde ima dosta parkova i ja budem na čistom vazduhu. Čak i u tim trenucima, to je dragoceno – bile je iskrena voditeljka.

Sanjini roditelji su u braku proveli 50 godina, a njena majka je teško podnela gubitak supruga.

– Moji mama i tata su bili u braku 50 godina. Znači, pola veka. Nažalost, moja mama je ostala sama posle pola veka, što je jedna ozbiljna tuga i bol, ali dobro, tu smo moj brat i ja i unuci koji joj život čine lepšim. Kada tako neka osoba ode posle pola veka, ode i pola tebe. Kad se takve stvari dese, nisi više pametan – zaključila je Sanja.

Komentari (0)

Loading