Celebrity News

Mariji Kilibardi dečko priredio veliko iznenađenje: Moj karantin pretvorio je u praznik ljubavi (foto)

Mariji Kilibardi dečko priredio veliko iznenađenje: Moj karantin pretvorio je u praznik ljubavi (foto)

Dečko Marije Kilibarde je veliki džentlmen, što je i dokazao sada, kada se voditeljka bori s koronavirusom. Naime, Marija je pre nekoliko dana objavila da je, nakon što je osetila blagu malaksalost, odlučila da uradi test na Kovid -19, koji je pokazao pozitivan rezultat.

– Dobro sam, s obzirom da sam već tri dana u kući i da u ovom periodu obično kreću jači simptomi. Smirilo me je kad sam radila rendgen i krvnu sliku, ali me je plašilo jer uvek ima ono “ali” i obično nakon prvih simptoma u narednih par dana stižu pojačani simptomi. Ali srećom se ne dešava ništa i dobro sam – rekla je voditeljka za “150 minuta”.

– Nisam imala temperaturu ni jedan dan, imala sam blagu malaksalost. Posebno sam osećala tu neku težinu oko vrata i u predelu plećki, taj zamor je nešto što nikoga ne preskoči. To su mi rekli i ljudi koji su imali takođe virus. – istakla je Marija koja je od saznanja da je pozitivna u samoizolacija.

Da joj dani borbe sa koronom prođu na najbolji mogući način pobrinuo se njen dečko Branislav Vučelić koji ju je obradovao ogromnim buketom cveća.

 

View this post on Instagram

 

He turns my quarantine into my Valentine 💞

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Oct 31, 2020 at 3:49am PDT

– Moj karantin pretvara u praznik ljubavi– napisala je Marija uz fotografiju raskošnog buketa.

O vezi sa sinom dramske umetnice Ljiljane Dragutinović i novinara i političara Milorada Vučelića, voditeljka je prvi put govorila za magazin "Story"

Marija je istakla da joj je ljubav sa Branislavom donela mir i spokoj, i da joj je sada u životu sve potaman, koliko
može biti u ovim izazovnim vremenima

– Meni je Branislav uneo takav mir i spokoj, ali i sigurnost i ljubav, verovatno u najluđem i najizazovnijem periodu mog života. Doduše, svačiji život bio je turbulentan zbog aktuelne situacije. U takvom trenutku desio mi se neko ko mi je doneo spokoj, to je neprocenjivo – rekla je tada voditeljka i istakla da su ih spojili zajednički prijatelji veliki partizanovci.

– Konkretno – Miloš, direktor fudbalskog kluba, inače Banetov prijatelj, jedna od mojih najboljih drugarica, glumica i navijačica kluba Maja Mandžuka, kao i trener kluba Savo Milošević. Sve je bilo obojeno crno-belim bojama.– bila je iskrena Marija.

Komentari (0)

Loading