Celebrity News

Gubitak još jednog deteta: Bobiju Braunu nakon ćerke iznenada preminuo i sin

Uzrok smrti još uvek je nepoznat

Gubitak još jednog deteta: Bobiju Braunu nakon ćerke iznenada preminuo i sin

Tragične vesti koje stižu iz kontroverzne porodice Braun-Hjuston, još jednom su šokirale svet. Naime, sin Bobija Brauna pronađen je mrtav u svom domu u Los Anđelesu.

Uzrok smrti još uvek nije poznat, a muzičar je nem od bola, posebno jer je pre pet godina ćerka koju je imao sa Vitni HjustonBobi Kristina, preminula u 22. godini.

Tužnu vest o prerano preminulom Bobiju Braunu Džunioru objavio je njegov brat Lendon.

 

– Voleću te zauvek, kralju –  napisao je pored fotografije s bratom.

Prokletstvo Vitni Hjuston - ćerka preminula na isti način kao i ona

Muzička diva Vitni Hjuston preminula je 2012. godine, utopivši se u kadi usled bolesti srca i upotrebe kokaina. Njena i Bobijeva ćerka Bobi Kristina Braun (22) tri godine kasnije okončala je život na isti način.

 

 

Bez svesti je pronađena u kupatilu u svom domu, a nakon šest meseci provedenih u komi, preminula je u bolnici. Rezultati obdukcije pokazali su da je uzrok smrti predoziranje drogama i tabletama, a zatim utapanje. Pet godina kasnije preminuo je i bivši verenik ćerke Vitni Hjuston, Nik Gordon

 

Bobi Kristina i Nik započeli su vezu nekoliko meseci nakon Vitnine smrti, a 2013. su se verili. Mnogi su negodovali zbog verdibe, s obzirom na to da je Nik nekoliko godina živeo s njima i muzička diva ga je smatrala sinom.

Komentari (0)

Loading