Celebrity News

Uprkos savetima najbližih, Katarina Grujić se odlučila na ovu promenu (foto/video)

Katarina Grujić čvrsto stoji iza svojih obećanja!

Uprkos savetima najbližih, Katarina Grujić se odlučila na ovu promenu (foto/video)

Katarina Grujić nedavno je govorila o tome da joj koleginice neretko zavide i da je kopiraju u gotovo svemu što uradi. Sa druge strane, Kaći je stalo da bude ono što jeste, originalna i jedinstvena, pa je svojim koleginicama najavila da će uskoro promeniti imidž.

– Ljubomorne su na moju sreću, zavide mi na partneru, ljubavi koju osećam, a neke me kopiraju šta god da uradim, obučem ili kakvu god frizuru da napravim. Evo, nedavno sam odsekla šiške i nije prošlo par dana sve su ih odsekle! Zbog toga ću sada morati da se ofarbam u crno i nadogradim je do dupeta, pa da vidimo da li će i one uraditi isto! – rekla je Katarina za "Alo".

Kaća je baš kao što je najavila, napravila promenu. Šiške su ostale kao njen zaštitni znak, ali je kosu skratila na malo duži paž i ofarbala se u crno.

Pročitajte: Kaća Grujić šokirala izjavom - Nisam obična žena fudbalera!

Predrag Peđa Božić, čovek kome Kaća bezrezervno veruje, kada je frizura u pitanju, otkrio nam je da je uprkos njegovim savetima, odlučila da ovoga puta bude dosledna.

Kako kaže Peđa, on je želeo da Kaća ostane smeđa, jer smatra da joj nežna nijansa kose mnogo bolje pristaje.

Privatna Arhiva

 

 

- Ja sam bio protiv crne. Ali ona želi da bude tamna, kaže da je to njena prava priroda - otkrio je Peđa za "Story.rs".

Katarina Grujić održala je svoju reč i promenila boju kose. Atraktivna crnka zablistala je punim sjajem, kada je oslobodila svoju pravu prirodu, a da li će je koleginice slediti i u ovom potezu, ostaje da vidimo.

Pročitajte:Veliki korak nakon samo šest meseci veze - Kaći Grujić dečko sprema ogromno iznenađenje

Privatna Arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading