Celebrity News

Instagram se usijao od komentara: Jelena Karleuša u karantinu?!

Ako karatnin izgleda kao kod Dive, nema potrebe za brigom...

Instagram se usijao od komentara: Jelena Karleuša u karantinu?!

U mnogim svetskim zemljama proglašena je vanredna situacija usled pandemije korona virusa, a kod nas su pooštrene mere zaštite. Ipak, Diva je odlučila da pre vremena ode u karantin i novom objavom pokrenula je lavinu komentara na svom "Instagramu".

Naime, Jelena Karleuša objavila je fotografiju iz spavaće sobe, a u opisu je napisala "Karantin". Mnogi su se zabrinuli da li je sa zdravljem Jelene Karleuše sve uredu, zbog pomenutog opisa fotografije, dok su drugi poželeli da im karantin izgleda baš tako!

Pročitajte: Jelena Karleuša - Duško me je upoznao kao smernu domaćicu i onda se desila neverovatna promena

 

 

Na pomenutoj fotografiji, Jelena izgleda zanosno, a njene obline nisu ostale nezapažene. Mnogi komplimenti pristižu na račun njene figure i besprekornog izgleda. 

I dok jedni priželjkuju da tokom karantina izgledaju baš kao Jelena Karleuša, drugi ne kriju da bi ga rado proveli sa njom. A Diva kao i do sad nastavlja da intrigira svojim zanosnim izgledom i objavama, koje uvek sa sobom nose mnoštvo potpitanja. Da li je Jelena zaista u karantinu ili je još jednom samo zagolicala maštu svojim pratiocima, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading