Celebrity News

Nije lako biti Kejt Midlton: Bila je i frizerka i učiteljica

Nije lako biti Kejt Midlton - javnost je u to uverena od kada je vojvotkinja od Kembridža 2011. godine postala član kraljevske porodice.

Nije lako biti Kejt Midlton: Bila je i frizerka i učiteljica

Vojvotkinja od Kembridža ima brojne dužnosti kao član kraljevske porodice, ipak, njenim obavezama se tu ne nazire kraj. Pored brojnih kraljevskih dužnosti, Kejt je i brižna majka i požrtvovana supruga, a kako je nedavno sama rekla, karantin u vreme pandemije korona virusa nametnuo joj je i brojne obaveze kod kuće.

Definitivno nije lako biti Kejt Midlton, jer ona u svom dnevnom rasporedu ima nezamislivo mnogo obaveza koje mora da obavi. A kada je ceo svet stao usled pandemije korona virusa, čini se da je vojvotkinja od Kembridža na svoj spisak obaveza dodala još po koju.

Pročitajte:Kejt Midlton u neizvesnosti - Proslava praznika bez kraljice Elizabete?

 

 

Tokom grupnog razgovora koji je nedavno vodila sa nekoliko roditelja i učitelja, Kejt je brigu oko dece za vreme karantina opisala samo jednom reču "Iscrpljujuće!", a svog supruga pohvalila je, jer joj je, kako kaže, on bio najveća podrška i pomoć tokom karantina.

Kejt Midlton u proteklih godinu dana ima mnogo više obaveza, jer su neke od obaveza Megan Markl, posle "Megzita" pripale njoj. Usled brojnih poslova, briga oko dece tokom karantina nije joj jednostavno pala.

- Kao roditelji imamo svakodnevne roditeljske uloge, ali pretpostavljam kako smo za vreme karantina morali preuzeti dodatne uloge u kojima su nam do tad pomagali drugi ljudi iz naše zajednice - rekla je Kejt, koja je tokom pandemije svojoj deci bila i frizerka i učiteljica, a povremeno i kuvarica.

Pročitajte: Kejt Midlton presrećna - Beba stiže u pravom trenutku!

 

 

Na pitanje, kako bi ocenila svoje majčinske sposobnosti, vojvotkinja je, čini se i preterano skromno rekla: - 5 - prenosi "The Sun".

Komentari (1)

Loading
Nina

10:06 31.01.2021

Užas. Mora da joj je bas teško. Mora svojoj deci da pere kosu, da radi sa njima domaći i čak ponekad da im skuva ručak. Jedna žena.