Celebrity News

Stroga zabrana za Kejt Midlton: Nemilosrdna odluka kraljice Elizabete slomila vojvotkinju

Stroga zabrana za Kejt Midlton mnoge je iznenadila. Naime, kraljica je neumoljiva u odlukama, koje su vezane za vojvotkinju od Kembridža.

Stroga zabrana za Kejt Midlton: Nemilosrdna odluka kraljice Elizabete slomila vojvotkinju

Nova trudnoća vojvotkinje od Kembridža najavljuje se mesecima. Ipak, čini se da je uzbuna lažna, a vojvotkinja Kejt Midlton ipak nije trudna. Čini se da nas ta vest neće skoro obradovati, jer kako svetski mediji pišu, stroga zabrana za Kejt Midlton, koju je dala upravo kraljica Elizabeta, odnosi se na novu trudnoću.

Kako prenosi "National Enquirer" iako su planirali četvrto dete,Kejt i Vilijam, prinuđeni su da odlože svoje planove, jer kraljica za njih planira nešto sasvim drugo. Kraljica je u prvi plan stavila budućnost i potrebe monarhije, kojoj su tokom pandemije Kejt i Vilijam najpotrebniji i tako slomila srce Kejt Midlton.

Pročitajte: Nije lako biti Kejt Midlton - Bila je i frizerka i učiteljica

- U slučaju da Kejt ponovno ostane trudna, svima je jasno da bi određeno vreme vojvotkinja bila odsutna sa svojih dužnosti. S obzirom da je odlazak Harija i Megan ostavio brojne dužnosti bez pokrovitelja, kraljica ne želi da dopusti da i Kejt bude odsutna sa svojih dužnosti - prenosi pomenuti tabloid.

Kako mediji prenose, Kejt je zbog ove kraljičine odluke slomljena, ipak, kada mere popuste, Kejt se nada da će i kraljica biti blagonaklonija prema njoj i njenom suprugu, koji zaista žele proširenje porodice.

Pročitajte: Izgovaramo je svakodnevno - Kraljica Elizabeta ovu reč smatra vulgarnom

Komentari (0)

Loading