Celebrity News

Kao grom iz vedra neba: Udaje se Dunja Jovanić?

Udaje se Dunja Jovanić, kaže astrolog koji joj je radio natalnu kartu, a evo šta o tome misli mlada blogerka.

Kao grom iz vedra neba: Udaje se Dunja Jovanić?

Dunja Jovanić važi za jednu od najuspešnijih i najvoljenijih modnih blogerki na domaćim prostorima, o čemu svedoči i činjenica da je na "Instagramu" prati 270 hiljada ljudi. Čini se da su njen šarm i duhovita priroda u mnogome doprineli njenoj "popularnosti" na društvenim mrežama. Ipak, sa svojim pratiocima, Dunja neguje odnos pun poštovanja i neretko im odgovara na brojna pitanja.

Ovoga puta u moru pretpostavki izdvojio se Dunjin odgovor na jednu: "Ne veruješ u horoskop?" napisao je neko od njenih pratilaca. Dunja je na ovu pretpostavku odgovorila na krajnje duhovit način, u svom prepoznatljivom stilu. Ipak, njen odgovor na društvenim mrežama napravio je "pometnju".

Pročitajte: Dunja Jovanić za portal „STORY” - Prihvatam sebe u potpunosti!

Instagram printscreen @imfashionbabe

 

- U 2020. sam prvi put radila natalnu kartu (ako ne brojimo Astro Gocu kad mi je bilo 20 ljeta, jer za nju još uvek ne znamo da li se uopšte i bavila astrologijom hahaha), tako da još uvek ne mogu sa sigurnošću da kažem da li verujem ili ne, videćemo ako se određene stvari ostvare ili ne ostvare - napisala je Dunja i dodala:

- Ako je verovati drugom astrologu, u avgustu ću biti isprošena, pa vi vidite - napisala je Dunja, a brojni pratioci zapitali su se, da li u njenom životu postoji muškarac, koji će se uskoro odvažiti na ovaj korak.

Pročitajte: Dunja će vam pokazati kako da našminkate savršene „nude” usne!

Vest da se Dunja Jovanić udaje u medijima je napravila pometnju, ipak, jasno je da se ona, u prepoznatljivom stilu našalila sa pratiocima. Kako o svom privatnom životu i inače ne govori, javnost još uvek sa nestrpljenjem iščekuje trenutak u kome će Dunja otkriti, da li je neko uspeo da osvoji njeno srce za ceo život.

Komentari (0)

Loading