Celebrity News

Prvi tizer je tu: Šta nam donosi nastavak filma "Južni vetar - ubrzanje"?

Prvi tizer "Južnog Vetra 2" je stigao.

Prvi tizer je tu: Šta nam donosi nastavak filma "Južni vetar - ubrzanje"?

story


Nakon dužeg vremena i ogromnog interesovanja od samog početka snimanja, ekipa nagledanijeg domaćeg filma „Južni vetar“ odlučila je da obraduje svoju mnogobrojnu publiku i podeli prvi tizer za nastavak filma JUŽNI VETAR- UBRZANJE.
 
Reditelj Miloš Avramović u nastavku nam donosi do sada neviđene akcione scene omiljenih likova Maraša i Baće, kao i višeslojne priče ostalih likova. Produkcija samog filma, odabir autentičnih i posebno biranih lokacija i pristup snimanju će definitivno pomeriti granice u domaćoj kinematografiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


 

U nastavku filma čija se premijera očekuje ove jeseni, publiku očekuje već proverena glumačka postavka - Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov i drugi.

Kao i od samog početka, prepoznatljiva i originalna muzika, koju i ovaj put potpisuju kompozitor Aleksandar Ranđelović, dok soundtrack kreativu radi Slobodan Veljković Cobi, što će i u nastavku biti bitan okvir ovog ostvarenja i posebno doprineti dinamici filma.

Komentari (0)

Loading