Celebrity News

Spremne da osvoje Evropu: "Hurricane" odabrale pesmu za Evrovizijski nastup

Hurricane - nova pesma za "Evroviziju" je odabrana, a devojke koje su sa pesmom "Hasta la Vista" bile favorit za prvo mesto, pri odabiru nove pesme, od jednog ipak nisu odustale. Pesma "Loco Loco", sa kojom će se predstaviti takođe je dobila naslov na španskom jeziku.

Spremne da osvoje Evropu: "Hurricane" odabrale pesmu za Evrovizijski nastup

Nova pesma odabrana je i devojke su prezadovoljne. "Evrosong" opčiniće pesma  "Loco Loco" koja je podjednako atraktivna, kao i njih tri. 

Tim koji je radio na pesmi pred sobom je imao veliki zadatak. Naime, "Hasta la Vista" možda nije otišla na "Evroviziju" ali je postala regionalni hit, koji na "Youtube-u" broji čak 24 miliona pregleda. Uspeh ove pesme, teško je zaseniti, ati je tim radio punom parom, a devojke su oduševljene krajnjim rezultatom.

Pročitajte: Drastična promena! Zgodna Uraganka pokazala lice bez šminke (VIDEO)

 

 

Autorka teksta je kao i prošle godine, Sanja Vučić.

- Koncept koji predstavljamo ove godine Evropi jeste evrovizijska pesma, ali ne samo to – pesma je klupska i moderna, spremna za radio stanice širom Evrope. Nemanja je napravio neverovatne evrovizijske elemente, i to je dobro, akcenat je i na pevanju i na igranju, što znači da pesma ispunjava kriterijume kako publike, tako i stručnog žirija - kaže za "Telegraf Jetset" Darko Dimitrov, muzički producent, koji obećava veliki "evrovizijski" hit.

Premijera pesme i spota grupe Hurricane za Pesmu Evrovizije 2021. očekuje nas početkom marta.

Pročitajte: Uraganke prati loša karma u ljubavi? Još jedna članica benda ponovo sama!

 

 

Komentari (0)

Loading