Celebrity News

Besna Elizabeta uzvraća udarac: Hari i Megan nemoćni pred kraljičinom odlukom

Javno obraćanje kraljice Elizabete zakazano je za 7. mart, a mnogi su ovu odluku Bakingemske palate shvatili kao direktan udar na Megan i Harija. Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa svoje prvo javno obraćanje, nakon što su napustili kraljevsku porodicu zakazali su takođe za 7. mart, kada će ih Opra Vinfri ugostiti u svojoj emisiji.

Besna Elizabeta uzvraća udarac: Hari i Megan nemoćni pred kraljičinom odlukom

Chris Jackson/Getty Images via GUliver

Kraljica je ovu odluku donela, kako bi ohrabrila Britance i javno podržala prinčeve Čarlsa i Vilijama. Ipak, činjenica da je odabrala da se javno obrati samo nekoliko sati pre dugo najavljivanog gostovanja Harija i Megan, koje se danima iščekuje.

Njeno veličanstvo trebalo je da prisustvuje godišnjoj službi Komonvelta 8. marta - ali ovo je otkazano prvi put u poslednjih pet decenija, zbog pandemije korona virusa, objavila je jutros Vestminsterska opatija. Umesto toga, kraljica je odlučila da podeli svoju godišnju poruku 24 sata ranije u govoru unapred snimljenom u dvorcu Vindsor. Poruka će biti emitovana na "BBC-ju" 7. marta.

Pročitajte: Stroga zabrana za Kejt Midlton - Nemilosrdna odluka kraljice Elizabete slomila vojvotkinju

 

 

Kraljici će se u emisiji koju će voditi Anita Rani pridružiti princ Čarls i Kamila Parker, kao i princ Vilijam i Kejt Midlton, čime će cela porodica, udruženim snagama pokušati da zaseni prvu ispovest Megan i Harija.

Tim kraljice Elizabete, još jednom je uspeo da minimalizuje trud Harija i Megan, a mnogi veruju da je vojvotkinja od Saseksa zbog toga izuzetno besna, a da su odnosi sada i više nego zategnuti. 

Pročitajte: Najbolju vest za Dan zaljubljenih donose nam Princ Hari i Megan Markl

 

 

Ipak, javno obraćanje kraljice Elizabete za cilj ima da oduševi narodne mase, ali i da zaseni priču Harija i Megan, jer kraljica strepi da bi njih dvoje mogli da iznesu detalje, koji bi naškodili ugledu kraljevske porodice.

Komentari (0)

Loading