Celebrity News

Maleni Arči je presrećan: Hari i Megan otkrili pol bebe

Hari i Megan otklrili su pol bebe, a vest da će nakon spontanog pobačaja, koji je vojvotkinja od Saseksa doživela tokom leta, oduševila je mnogima omiljeni bračni par.

Maleni Arči je presrećan: Hari i Megan otkrili pol bebe

oby Melville - WPA Pool, Getty Images via Guliver

Kada je kraljem prošle godine u "Njujork tajmsu" otkrila da je nekoliko meseci ranije doživela pobačaj, ceo svet je saosećao s vojvotkinjom od Saseksa Megan Markl (39), samim tim što je u autorskom tekstu navela pojedinosti nemilog događaja i do detalja opisala bolničku sobu u kojoj je pokraj supruga ležala skrhana bolom. Pomislila je, pa i napisala tada Megan, kako joj se čini da će se ona i princ Hari (36) od razarajućeg razočaranja teško i dugo oporavljati, međutim, svega par meseci kasnije nov, ovoga puta lep događaj na tom polju oboma je vratio osmeh na lice. Po treći put, sredinom jeseni, ostala je u drugom stanju, a šta bolje, lepše i brže može da obraduje čoveka nego činjenica da će se još jednom okušati u roditeljskoj ulozi. Vest da će mladi kraljevski par svom godinu i po dana starom sinu Arčiju podariti brata ili sestru objavio je njihov portparol na zvaničnoj "instagram" stranici, uz prelepe crno-bele fotografije londonskog umetnika Misana Harimana. Mada se na njima jasno vidi da je vojvotkinja u poodmakloj trudnoći, kako ne bi došlo do zabune, ispod njih je napisao:

– Mogu da potvrdim da će Arči postati stariji brat. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su oduševljeni.

Pročitajte: Besna Elizabeta uzvraća udarac - Hari i Megan nemoćni pred kraljičinom odlukom

Skladni supružnici ne kriju radost povodom trudnoće, ali njihovi najbliži prijatelji i članovi porodice svedoče da još uvek nisu u stanju da se oslobode straha koji se javio posle pobačaja. Vrlo su oprezni i ništa ne prepuštaju slučaju. Nakratko ih je, doduše, smirilo kada su na poslednjem ultrazvuku saznali da ponovo čekaju zdravog dečaka, dok uskoro planiraju i da se posvete odabiru klinike u kojoj će se Megan poroditi. Budući da je prvog sina donela u jednoj od najluksuznijih bolnica u Velikoj Britaniji, ne sumnjamo da će porodilište istog ranga pronaći i u Americi.

Celu priču pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 24. februara.

story

 

 

Komentari (0)

Loading