Celebrity News

Janu Milić Ilić obožavate, a o njenoj rođenoj sestri priča ceo svet (foto)

Rođena sestra Jane Milić Ilić poznata je svetskoj javnosti, dok domaća publika obožava lepu glumicu. Ipak, sve su češći komentari da je sličnost između sestara neverovatna.

Janu Milić Ilić obožavate, a o njenoj rođenoj sestri priča ceo svet  (foto)

Jana Milić Ilić osvojila je srca domaće publike. Ipak, malo ko zna da glumica ima rođenu sestru o kojoj svetska javnost ne prestaje da priča. Naime, Montreal izuzetno voli Anu Milić a magazin „CBC" proglasio ju je građankom meseca.

Sestra Jane Milić Ilić je profesorka na tamošnjem Univerzitetu „Makgil", a izuzetno je vredan i posvećen član „Makgil zajednice za doživotno učenje". Ana Milić se odlikuje aktivnim radom na kreiranju kulture brige o drugima.

Ana i njen suprug Aleks imaju troje dece i važe za divnu porodicu, prenosi „Žena.rs".

Pročitajte: Jana Milić Ilić - Moj brak više nije bajkovit!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Milic (@fyodor76)

 

Prvi komentar, nakon što se fotografija Janine sestre pojavila u domaćim medijima jeste da glumica i naučnica neverovatno liče.

Sestre su izuzetno bliske, a Jana je u jednom intervjuu za magazin „Hello!" o sestri govorila ovako:

Pročitajte: Potresna ispovest Jane Ilić Milić o smrti majke

 

 

– Moja sestra radi na „Makgilu" najpoznatijem i najprestižnijem univerzitetu u Kanadi, a živi u kraju koji se zove Mala Italija u ulici Sen Loren, gde su načičkani italijanski kafei i restorani. Najbolji kapućino u gradu pila sam u kafeu „Italija” gde stariji Italijani gledaju fudbal, jedu sendviče s pršutom i rukolom... Ana i ja smo i ranije bile bliske jer, naravno, imamo samo jedna drugu. Ipak mislim da je ova poseta dodatno učvrstila naš odnos. Ne mogu da budem sebična i da kažem da mi je krivo što ne živi u Srbiji, trudim se da na te stvari gledam drugačije. Ona je obrazovana i sposobna žena, dobra majka i sestra, našla je svoj put u Montrealu, radi na prestižnom koledžu i njena deca su bezbrižna. Meni je to dovoljno. Planiramo da se vidimo na leto –  rekla je tada poznata glumica.

Komentari (0)

Loading