Celebrity News

Ivana Dudić jedva zadržala suze: Vest koja ju je ostavila bez teksta stigla usred snimanja

Ivana Dudić postala tetka - a vest je stigla usred snimanja emisije. Glumicu su ophrvale emocije, a suze radosnice nije krila.

Ivana Dudić jedva zadržala suze: Vest koja ju je ostavila bez teksta stigla usred snimanja

Glumica Ivana Dudić postala je tetka, a srećne vesti saznala je u sred snimanja emisije. Naime, tokom gostovanja u „Amidži šouu", Ognjen je prisutnima saopštio lepe vesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

– Molim vas aplauz, Ivana je postala tetka – saopštio je Ognjen Amidžić, nakon čega se u studiju prolomio aplauz. Ivana nije mogla da sakrije emocije, što je njen brat postao otac, pa su joj suze ispunile oči.

- Pozdravljam sve moje! Beba ima 4 kilograma i 54 centimetra je dugačka, mnogo sam srećna i radosna! Dajte piće za sve u studiju – rekla je ponosna tetka.

Pročitajte: Ivana Dudić: Zbog jedne suze bratanice, svet okrećem naglavačke

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

Ivana već ima jednu bratanicu, koja je do sada bila centar njenog sveta i koja će sada prvi put morati da deli tetkinu pažnju.

– Otkako sam se vratila iz Hrvatske, ne razdvajamo se. Ima svega godinu i po dana, a već je pravi mali harambaša, na tetku i tatu i manipulator. Svesna je da svet okrećem naglavačke samo zbog jedne njene suze. Ako se kao majka budem ponašala kao što se sada ponašam kao tetka, nadrljala sam – rekla je jednom prilikom glumica za naš magazin.

Komentari (0)

Loading