Celebrity News

Emina Jahović nikad iskrenije: Od Mustafe i alimentacije ni traga ni glasa

Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo su javnost ostavili bez teksta, kada je pevačica otkrila da nema nikakvih tajni, njen bivši suprug jednostavno ne plaća alimentaciju.

Emina Jahović nikad iskrenije: Od Mustafe i alimentacije ni traga ni glasa

Jedva da su prošle dve sedmice otkako smo pisali da se najpoznatiji mama i tata u Turskoj igraju rata, a već sada ispostavlja se da su pevačica Emina Jahović (39) i njen bivši suprug Mustafa Sandal (51) izvukli novu, još težu artiljeriju na bojištu njihovog sve komplikovanijeg odnosa i time potvrdili naše navode. Teško da će ulog u ovoj borbi ikada biti veći od aktuelnog, budući da je potegnuto pitanje podizanja njihovih naslednika, Jamana (12) i Javuza (9), a čini se da je u ovoj bici na potezu bila Emina koja se u izjavama za turske medije nije libila da izgovori sve ono što je protekle dve godine držala u sebi. I baš tako, eskalirao je sukob nekada skladnog bračnog para. Dok javnost već neko vreme spekuliše da pevačica svom bivšem suprugu ne oprašta novu vezu sa 20 godina mlađom izabranicom, Emina je u svojoj ispovesti otkrila da je pravi razlog međusobne netrpeljivosti skriven u roditeljskim razmiricama. Naime, ona je otkrila da turski pevač već dugo ignoriše svoje dužnosti prema sinovima.

– Razvela sam se od Mustafe u junu 2018. godine i tada smo pred sudom potpisali sporazum u kojem prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija za našu decu. Međutim, nedugo posle razvoda sve obaveze pale su na mene – objasnila je revoltirana Emina, koja je potom navela sva Mustafina neispunjena obećanja.

Pročitajte: Emina Jahović obolela od korone - Ovo nije virus, nego otrov!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

– Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali nije to uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije privatno zdravstveno osiguranje svoje dece i plati troškove njihovih izleta i letovanja. Nije ispunio ništa od toga. Dan kada sam se najgore osećala bio je kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im osiguranje nije uplaćeno. Iako je to navedeno kao njegova obaveza u našem sporazumu o razvodu, Mustafa nije platio ni rentakar, kao ni platu mog vozača. Nisam osoba koja bi ga napala za ovako nešto iz ljubomore ili obesti. Naprotiv, budući da je on otac moje dece, svesna sam da će naš odnos morati da traje zauvek – rekla je pevačica za turske medije, dodavši da više ne želi da trpi ignorisanje dužnosti oca svoje dece.

– Navodi da su preuzete mere s njegovim bankovnim računom, kao i da su konfiskovane njegove vredne stvari, jednostavno nisu tačni. Prošla su 32 meseca otkako smo se razveli, a on alimentaciju nije platio već 26 meseci. Mustafa je javnosti pokušao da predstavi da je izmirivao svoje obaveze sve do prethodna dva meseca, navodeći da su ga zatim u tome sprečile poteškoće nastale zbog pandemije. Apsolutno to ne prihvatam – navela je Emina i istakla da u ovoj borbi ne traži korist za sebe, već isključivo za svoje sinove.

Celu ispovest Emine Jahović pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 24. februara.

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading