Celebrity News

Jugoslav Karić uhvaćen u društvu poznate plavuše, pao i poljubac (foto)

Jugoslav Karić uhvaćen u društvu poznate plavuše, a njihovo druženje nije promaklo ni radoznalim pogledima, paparaca.

Jugoslav Karić uhvaćen u društvu poznate plavuše, pao i poljubac (foto)

Jugoslav Karić, tek što se zvanično razveo od Elene Karaman, već je uhvaćen u društvu atraktivne plavuše. Na iznenađenje javnosti, reč je o pevačici Milici Todorović, sa kojom je biznismen, čini se, izuzetno blizak. 

Naime, paparaci su uhvatili Milicu i Jugoslava, kako uživaju u ručku u jednom beogradskom restoranu, ali njihovom druženju tu nije došao kraj. Jugoslav je Milicu odvezao do stana, a paparaci su uspeli da uhvate i poljubac, koji su njih dvoje razmenili, misleći da ih niko ne vidi.

Pročitajte: Jugoslav i Elena Karić doneli definitivnu odluku - Da li je brak nakon 16 godina gotov?

Paparaco lov printscreen

 

Sudeći po ovim fotografijama, Milica i Jugoslav izuzetno su se zbližili, ipak Milica se oglasila, a ovim povodom imala je šta da kaže.

Paparaco lov printscreen

 

- Taj dan sa provela s prijateljima. Prvo sa kumom Stevom, a potom sa stilistkinjom Ivanom, njenim suprugom Tonijem, Ćirom i Jugoslavom. Jugoslav se bavi nekretninama i pokazivao mi je neke stanove na Senjaku i nakon toga odvezao kući. Tu nema ništa, mi smo prijatelji. Čovek ne može ni kafu da popije s nekim, a da ne bude u vezi. Mi se samo družimo i to je sve - rekla je pevačica za "Kurir".

Podsetimo, Jugoslav i Elena nedavno su se i zvanično razveli, a kako je nedavno Jugoslav istakao za naš magazin, jedina i neraskidiva veza sa bivšom suprugom ostaće sin Simon, koji će ih povezivati zauvek.

Komentari (0)

Loading