Moda

Modni odabir Aleksandre Jeftanović - dokaz da klasična elegancija ne izlazi iz mode (foto)

Modni odabir Aleksandre Jeftanović oduševio je mnoge, a posebno one sa istančanim modnim ukusom. Odabir koji je voditeljka napravila, dokazao je da klasična elegancija stil, koji nikada neće izaći iz mode.

Modni odabir Aleksandre Jeftanović - dokaz da klasična elegancija ne izlazi iz mode (foto)

Voditeljka Aleksandra Jeftanović oduševila je domaću publiku, kada se posle višegodišnje pauze ponovo vratila na "male" ekrane. Rame uz rame sa Boškom Jakovljevićem, Aleksandra vodi popularnu emisiju "Kec na jedanaest", a njih dvoje posle prvog pojavljivanja, dokazali su da su ostali omiljeni voditeljski par svih vremena.

Ipak, ono što je iznenadilo sve, je činjenica, da se Aleksandra s godinama uopšte nije promenila, već je njena lepota, čini se još više došla do izražaja. Za nju se sve češće čuje da je "kao vino - što starija to bolja", a ona svojim modnim odabirima i lepotom ostavlja bez daha, prilikom svakog pojavljivanja.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović rodila je ćerku u 39. godini a sada priznaje kako je znala da će njen drugi muž biti dobar otac!

 

 

Modni odabir Aleksandre Jeftanović sada je privukao neverovatno veliku pažnju, jer je voditeljka u more trendova vratila klasičnu eleganciju i još jednom pokazala da je jednostavna klasika, najbolji i nepogrešiv izbor.

Na svom "Instagramu" Aleksandra je objavila fotografiju, na kojoj se jasno vidi, da je dobro uklopljen "classy outfti" najbolji način da žena pošalje poruku da je istovremeno nežna dama i žena koja može sve.

Pročitajte: Mamina mala kopija - Šta radi ćerka Aleksandre Jeftanović, kada je niko ne gleda? (foto)

 

 

Crne duboke pantalone i klasišna bela košulja, pravi su modni odabri, savršen za svaku priliku, a ako od ove jednostavne kombinacije želite nešto više, dobri asesoari uradiće posao za vas. Upravo uz pomoć asesoara, Aleksandra je učinila da njena odevna kombinacija izgleda kao milion dolara!

Komentari (0)

Loading