Celebrity News

Sedam dana patnje: O ovome je Vesna Dedić do danas ćutala!

Ćerka Vesne Dedić, Lenka, koja je majci najveća radost, bila je povod najveće patnje, koju je spisateljica ikada osetila...

Sedam dana patnje: O ovome je Vesna Dedić do danas ćutala!

Vesna Dedić našla se u žiži medijskog interesovanja od kada je javnosti postalo poznato da ona i Sanja Marinković više nisu prijateljice. Od tada, Vesni je telefon neprekidno zvonio, a sva pitanja odnosila su se na pomenuti sukob.

Baš zbog toga, Vesna o bolnom periodu, koji je srećom, ostao iza nje, do sada nije imala prilike da govori. Ćerka Vesne Dedić bila je povod majčine sedmodnevne patnje, a autorka emisije "Balkanskom ulicom" i spisateljica, otkrila je kada je u životu osetila najveći strah.

Pročitajte: Taman što se prašina slegla - Vesna Dedić otkrila pravu istinu o sukobu sa Sanjom Marinković

- Pre pet ili deset godina bih lako odgovorila, ali u poslednje vreme često sebi postavljam ta pitanja i na osnovu odgovora vidim kako se osećam. Danas ću reći, najveći trenutak tuge je bio decembar 2020. godine, kada je Lenka imala koronu i bila sama u studentskoj sobi u Holandiji - rekla je Vesna i dodala:

- Nije imala nikog da joj donese čašu vode jer je bila u izolaciji, a ja sam je preko WhatsApp-a gledala u polusvesti sa temperaturom, bez ikakve šanse da odletim u tu Holandiju jer nas ne primaju u Evropsku uniju - priča za "Svet" spisateljica i otkriva  da je ćerka Lenka bila povod njene najveće životne tuge.

Pročitajte: Vesna Dedić je sada morala da se oglasi - Ovo je istina o svađi sa Sanjom!

Vesna se osvrnula i na trenutak najveće sreće, o kome do sada nije govorila.

- To je sedam dana najveće tuge koju sam u životu osetila. Trenutak najveće sreće neću otkriti jer ja prvi put u životu sanjam o sreći. Nikada nisam bila ambiciozna i pravila planove. Sada imam cilj i želim da osetim sreću - rekla je ona i istakla da je za nju najveća sreća Lenkin zagrljaj.

Komentari (0)

Loading