Celebrity News

Mesto novog početka: Elena Karaman otvorila vrata svog novog doma (foto)

Novi dom Elene Karić prava je boho oaza mira i luksuza. Sa sad već bivšim suprugom, Elena već neko vreme nije živela, a sada je pokazala gde i kako provodi prve dane svog novog životnog poglavlja.

Mesto novog početka: Elena Karaman otvorila vrata svog novog doma (foto)

Razvod Elene i Jugoslava Karića i zvanično se dogodio pre nekoliko nedelja. O krahu ove ljubavi pisalo se mesecima, a čini se da su bivši supružnici u miru i sporazumno doneli odluku o novom početku, u koji su oboje uplovili, bez znanja javnosti, da bi mesecima kasnije zvanično stavili tačku na svoju ljubav.

Kada su potpisali papire za razvod imovina je već bila podeljena na ravne časti, a bivši supružnici već su živeli na različitim adresama.

Pročitajte: Kuća Elene Karić sada je u vlasništvu Jelene Đoković, evo kako izgleda u unutrašnjosti

 

 

Elena Karaman, dizajnerka enterijera postala je vlasnica novog imanja na Kosmaju, a sada je konačno odškrinula vrata svog novog beogradskog doma u kome stanuje sa sinom Simonom.

Na svom "Instagramu" Elena je pokazala delić luksuznog doma, koji je opremljen u prepoznatljivom boho stilu, koji odlikuje Elenin rad.

Pročitajte: Elena Karaman Karić: NOVA LJUBAV VIŠE NIJE TAJNA

 

 

- U kreativnom haosu. Moji enterijeri su ogledalo moje tantričke prirode. Neko me je nedavno, opisujući me nazvao - kustos za enterijere. Ozbiljno razmišljam da prisvojim taj opis zauvek. Džipsi, bohemian tantrički kustos moliću lepo, ako ćemo već precizno - napisala je ona uz fotografiju enterijera, koji u potpunosti opisuje njenu prirodu.

Komentari (0)

Loading