Celebrity News

Srce Jelene Karleuše slomljeno: Simboličnim gestom pokazala da bol ne prolazi (foto)

Majka Jelene Karleuše, Divna, borbu za život izgubila je pre dve godine 3. marta 2019. a za Jelenu nastupile su dve godine bola, koji ne jenjava...

Srce Jelene Karleuše slomljeno: Simboličnim gestom pokazala da bol ne prolazi (foto)

Smrt majke Divne, pevačicu je slomila. Ipak, bol je podnela stojički, kako bi nastavila hrabro da se bori i nastavi da bude ono što jeste - snažna žena na koju je Divna bila beskrajno ponosna.

Divnina borba počela je 2016. godine, kada se zbog disajnih problema javila lekaru. Nakon višemesečnih pretraga dijagnostifikovan je kancer, a onda su Jelena i Duško učinili sve, kako bi majka Jelene Karleuše dobila najbolji medicinski tretman i tim nepogrešivih stručnjaka. Ipak, to nije bilo dovoljno, u trenutku najvećeg medijskog linča, sa kojim se svakodnevno suočavala, Jelena je izgubila najveću podršku. Bolest je odnela Divnu, a za Jelenu nastupile su dve najteže godine bola, ali i borbe.

Danas, kada je od Divnine smrti prošlo dve godine, Karleuša je najtužniji dan u svom životu simbolično obeležila. Na grob svoje majke odnela je cvetni aranžman u obliku belog labuda, koji simboliše čistotu i nevinost Divnine duše. Pored labuda, tu je bio i aranžman u obliku slomljenog srca, koje simboliše Jeleninu patnju.

Pročitajte: Ispovest i suze Jelene Karleuše u emisiji uživo - Sada sam oslobodila veliki teret koji sam nosila na srcu

instagram printscreen @karleusastar

 

 

Na svom "Instagramu" Jelena je objavila i fotografiju svoje majke uz dirljivu poruku:

- Samo zatvorim oči i tu si... čujem ti glas i sve bude ok. Volim te, ne brini.

25.01.1958.-03.03.2019 Divna

Pročitajte: Umesto sreće i veselja, TUGA - Prvi rođendan Jelene Karleuše BEZ NJE (foto)

 

(Slika je nastala u bolnici VMA, fotografisala sam je prelepu i nasmejanu dok idemo da primi hemioterapiju. Dobila ih je bezbroj, uvek nasmejana i da niko ne vidi koliko joj je tesko... da ne vidim ja... Ko je poznavao Divnu zna da se rečima takva žena ne može opisati... a ovu sliku stavljam samo da bi ljudi videli koliko je lepa... moja ljubav, moj borac, moje sklonište od zla, moj mir... Svaki moj uspeh bio je zbog nje, da bude ponosna... i svaki će biti za nju) - napisala je Jelena, koja vredno radi na novom albumu, koji će nesumnjivo biti još jedan u nizu razloga zbog kojih bi njena majka bila beskrajno ponosna.

Komentari (0)

Loading