Celebrity News

Blogerka Anastasija Đurić presrećna: Andrej će postati stariji brat!

Anastasija Đurić trudna je i presrećna. Za svog prvog sina borila se godinama, a vest o drugoj trudnoći došla je kao najveći blagoslov.

Blogerka Anastasija Đurić presrećna: Andrej će postati stariji brat!

Blogerka je kao i do sada, svoju sreću podelila sa brojnim pratiocima na "Instagramu" uz porodične fotografije, na kojima joj suprug ljubi stomak.

Mali Andrej, koga su Steva i Anastasija željno iščekivali, došao je kao kruna njihove ljubavi, a sada će postati stariji brat.

- Ne znam ni šta da napišem, jer nekada sreća i ne može lepo da se izrazi kroz reči. Andrej će postati stariji brat!!! Iako nisam verovala da će biti tako, ovu trudnoću sam želela isto kao i prvu, i kada sam saznala najlepše vesti želela sam da poletim od sreće!!! I srećna sam što danas našu najlepšu vest delim i sa vama - napisala je blogerka uz prelepe porodične fotografije.

Pročitajte: Srpska blogerka koja se porodila prevremeno uradila u AVIONU nesvakidašnju stvar i SVE ŽENE JOJ APLAUDIRAJU! (foto)

instagram printscren @anastasija

 

Anastasija Đurić trudna je, ali to ne znači da će prestati da radi posao koji neizmerno voli. Jednom prilikom, za naš magazin istakla je da je biti mama bloger veliki izazov, ali da to ipak nije nemoguće.

- Otkad imam dete, moj posao jeste izazov, jer želim da se maksimalno kreativno izrazim i u toku jednog dana uradim mnogo toga, ali ne uspem svaki put u tome, jer Andrej je prioritet. Verovatno se mnoge mame suočavaju sa sličnim problemima, posebno kada je u pitanju posao kao moj gde radno vreme ne postoji. Ključ je u balansu, što priznajem, nekada nije nimalo lako - istakla je tada ona.

 

 

 

Komentari (0)

Loading