Celebrity News

Kao grom iz vedra neba - Dara Bubamara se udaje?

Autor: | 05/03/2021

Dara Bubamara planira brak sa 21 godine mlađim dečkom Markom Dujakovićem Tonijem. Pevačica i mladi biznismen od skoro žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu.

Kao grom iz vedra neba - Dara Bubamara se udaje?

Dara Bubamara, navodnoplanira brak sa svojim dečkom Tonijem sa kojim je postala nerazdvojna.

Svedoci smo da je Dara presrećna u ljubavi, njen "Instagram" je prepun storija sa njihovih zajedničkih putovanja gde vidimo da uživaju, i njen široki osmeh nam to potvrđuje.

Do sada su samo bili par koji ume dobro da se provodi i koga smo "pratili" na putovanjima po egzotičnim destinacija, a sada je cela stvar postala mnogo ozbiljnija.

Pročitajte: Dara Bubamara u vrtlogu strasti - Prvi selfi sa Tonijem (foto)

Popularni par se Tonijevim preseljenjem odlučio na veliki korak u njihovoj ljubavnoj vezi, i to nije sve.

Oni su spremni i da ozvaniče vezu na godišnjicu zabavljanja, 7. jula kako navodi izvor.

- Dara je uselila Tonija u svoj stan! Iako i on ima nekretnine, rešili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo s njom. Ma nerazdvojni su! Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se venčaju na godišnjicu veze - priča izvor Informera.

Pročitajte: Pašćete u nesvest kada vidite u kakvom luksuzu uživa Dara Bubamara! (foto)

Instagram screenshot

 

Pevačica Dara Bubamara koja je ranije govorila kako ne želi više dece, sada se predomislila.

- Toliko je zaljubljena u Tonija da bi volela s njim da zasnuje porodicu. On je veoma mlad, ali želi dete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta uskoro dobije brata ili sestru - kaže naš sagovornik i dodaje da se folkerka i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri:

- Po ceo dan se smeju, hemija između njih je neverovatna. Baš se vole! Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari! I njihove porodice podržavaju ovu vezu, jer vide da su srećni zajedno.

Pročitajte: Vreli pozdrav iz Monaka - Zgodna Dara Bubamara sitna, ali dinamitna!

Dara je zaljubljena do ušiju i presrećna što je našla muškarca koji je dominantniji od nje.

- Učinio mi je život lepšim! Putujemo, uživamo, volimo se... Desio mi se takav dečko i takva ljubav da je to neverovatno! Posle dužeg vremena me neko gleda kao kraljicu i pravu ženu. Uz Marka se uvek lepo osećam - priča Bubamara i dodaje da je ovo prvi put da je našla muškarca koji je dominantniji od nje:

- Uvek sam ja bila glavna u vezi. Evo, desilo se da nađem nekog ko ume da bude dominantan prema meni, ali i da me mazi i pazi!

 

Komentari (0)

Loading