Celebrity News

Dana Karić ekskluzivno za "Story": Porodično slavlje u čast malog Bogoljuba (foto)

Dana Karić proslavila je jedan od najvažnijih dana u svom životu, prvi rođendan sina Bogoljuba, a ekskluzivne fotografije podelila je sa čitalačkom publikom magazina "Story"

Dana Karić ekskluzivno za "Story": Porodično slavlje u čast malog Bogoljuba (foto)

Povod da porazgovaramo s nekadašnjom članicom grupe „D’n’D“ Danicom Danom Karić (35) bila je velika stvar u njenoj porodici – prvi rođendan njenog mlađeg sina, kojeg je nazvala po ocu Bogoljubu Kariću. Porodičnom kućnom slavlju, koje je održano u Dubaiju, prisustvovali su njen otac Bogoljub i majka Milanka. Sa suprugom, Vranjancem Nikolom Stojiljkovićem, i njihova dva sina, Danica već nekoliko godina živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali namerava da se uskoro vrati u Srbiju.

Kod naslednice Bogoljuba Karića vrlo je zanimljiv razvojni put duhovnosti, od raznih edukacija, između ostalih, i za kouča partnerskih odnosa, preko njenog portala „Srećna planeta“ i knjige „Kako zavoleti sebe“, do pisanja pesama. Ipak, pored svih interesovanja koje ima, nije zaboravila na inicijalnu ljubav prema muzici. Zato je, s neskrivenom, gotovo dečjom radošću, u intervjuu za magazin „Story“ otkrila da se vraća grupi u kojoj se proslavila – duetu „D’n’D“, u kom je sa sestrom Danijelom. Otkrila nam je Danica i da se njena ljubav prema suprugu Nikoli umnožava sa svakim novim detetom, kako je naučila mnogo o smirenosti otkad je s njim i kakav je sada odnos među njenim naslednicima. 

Ana Backhaus

 

Kako je protekao prvi rođendan malog Bogoljuba? Gde ste ga slavili?

- Divno je bilo. U Dubaiju smo proslavili njegov prvi rođendan i to u krugu najuže porodice.

Da li je bilo nekih gostiju, s obzirom na pandemiju?

- Samo najbliži. Nismo pravili veliku žurku, ali sam ja svakako želela da to sve izgleda lepo i da se potrudim da dekorišem kuću, da osmislim jedinstvenu tortu za mog sinčića… Zaista je prelepo bilo.

Kakav je vaš sin Bogoljub, u kojoj je fazi sada? Šta ga zanima?

- On je duša jedna! Mnogo je nežan i mio. Sada je počeo da pokazuje svoju narav, na tatu je, verujem... Voli da se igra i da hoda, da isprobava novu hranu, samo želi da proba svašta i vidi nešto novo.

Kako njegov brat Petar reaguje na njega, a kako on na Petra? Ima li više ljubavi ili ljubomore u ovom periodu?

- Iskreno, bilo je ljubomore, pa je nestala, pa se opet pojavila, pa je sada nestala. Petar shvata da je Bogi ipak tu zauvek i da mu je drug. Sada mogu da se igraju zajedno, već je to malo drugačija faza.

Ana Backhaus

 

 

Kako vam ide roditeljstvo s dva mala deteta, da li ste i dalje u zenu?

- Uvek smo u zenu! I kada nismo, brzo mu se vratimo. Mora da bude tako. Nikola je opušten, ja se trudim da se relaksiram kada nisam takva, a s decom je zaista lako, hvala Bogu.

Koliko vam u svemu pomaže Nikola, kakav je on suprug a kakav otac?

- Nemam reči, iskreno, da vam opišem to. Niti je ovde mesto za sve detalje. On je prosto moj savršen supružnik. Meni savršeno odgovara. Kao otac je divan i svaki put kada ga gledam sa decom, želim još jednu bebu! Zaljubljujemo se jedno u drugo iznova svakih par meseci! To je prelepa stvar.

Imate li možda nekih novosti na profesionalnom planu?

- Imam, objavila sam pesme ‘Danas’ i ‘Kako dišeš’, a biće i novih. Takođe, radim na nekoliko novih knjiga koje ću objaviti ove godine. Najlepša vest je možda ta što smo Danijela i ja obnovile „D’n’D“ i snimile pesmu ‘Tačno u ponoć’ ove Nove godine. To je zaista bila naša velika radost. Sada pripremamo film ‘D’n’D Forever’ i novu pesmu. Uzbuđene smo obe.

Ceo intervju sa Danom Karić pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 3. marta.

story

 

 

Komentari (0)

Loading