Celebrity News

Megan Markl u suzama otkrila stravičnu istinu: Javnost zanemela pred šokantnim priznanjem

Ispovest Megan Markl i princa Harija potpuno je uzdrmala svetsku javnost. Dok je Opra Vinfir od vojvode i vojvotkinje od Saseksa dobijala sve šokantnija priznanja, Megan Markl nije uspela da obuzda suze.

Megan Markl u suzama otkrila stravičnu istinu: Javnost zanemela pred šokantnim priznanjem

DPPA / ddp USA / Profimedia

Intervju Harija i Megan Markl sa nestrpljenjem su iščekivali milioni gledalaca, dok je kraljevska porodica bila u strahu od svega što bi vojvoda i vojvotkinja od Saseksa mogli da otkriju svetskoj javnosti. I dok se ceo svet pitao, da li su naslovi, koji se već godinu dana povlače po svetskim medijima, samo farsa, usledila je ispovest, od koje se mnogima sledila krv u žilama.

Megan Markl i Hari bez rezerve, i kako je Opra nekoliko puta istakla, zabranjenih tema, otvorili su dušu i dali odgovor na brojna pitanja, koja su od "Megzita" zanimala javnost.

Ovaj intervju, svetski mediji opisali su kao jedini, koji bi u senu mogao da baci, intervju princeze Dajane, koja je 1995. iznela šokantna priznanja o svom životu u kraljevskoj porodici i braku sa sinom kraljice Elizabete.

Pročitajte: Najbolju vest za Dan zaljubljenih donose nam Princ Hari i Megan Markl

Intervju, koji je Opra vodila sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa iznedrio je brojna priznanja, od kojih je najšokantnije ono da je Megan Markl, bila na ivici suicida, dok niko od kraljevske porodice nije pružio ruku, da je spasi.

- Jednostavno nisam više htela da živim. Te su misli bile stalne, zastrašujuće, stvarne i veoma jasne. Obratila sam se kraljevskoj porodici i rekla da moram negde da potražim psihološku pomoć. Rekla sam da se nikad nisam tako osećala, rečeno mi je da ne mogu, jer to ne bi bilo dobro za porodicu - rekla je sa tugom u glasu vojvotkinja.

U velikoj ispovesti, emitovanoj na "CBS-u" Megan je rešila i da stane na kraj svim pričama da je Kejt po dolasku u kraljevsku porodicu dovela do suza.

- Dogodilo se upravo suprotno. Svi su u kraljevskoj porodici znali da to nije istina - rekla je Megan i istakla da nijedan član kraljevske porodice nije želeo da je zaštiti, niti stane na kraj brojnim novinskim napisima. Ipak, iskrena je bila ona, Kejt se posle nekog vremena izvinila za svoj postpuak.

Najemotivniji momenat, bio je razgovor o njenoj prvoj trudnoći, koji je Megan u potpunosti slomio. Iako se nagađalo da je odluka da sa dvora odu, bila donesena zbog pritajenog rasizma u kraljevskoj porodici, Megan je iznela detalje, koji su ovu tvrdnju definitivno potvrdili.

Pročitajte: Najveći strah Megan Markl se ostvario

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

- Nisu znali koliko će mu koža biti crna, šta će to značiti i na šta će ličiti - ispričala je Megan, istakavši da je vest o njenoj trudnoći pala u senku nagađanja o tome šta će to dete doneti kraljevskoj porodici i da li bi uopšte trebalo da nosi titulu.

Takođe, Hari i Megan otkrili su da je kraljevko venčanje, koje je pratila čitava javnost 19. maja 2018. godine bila farsa za svet. A kako su želeli da svoj dan proslave intimno, zavete su razmenili nešto ranije, pred nadbiskupom u potpunoj tajnosti.

- Niko za to nije znao. Pozvali smo nadbiskupa i rekli mu: ‘Čujte, ova predstava je za svet, ali mi želimo da to bude samo između nas.

Što se odnosa sa bratom tiče, Hari je istakao da će ga zauvek iskreno voleti, ali su oni jednostavno krenuli različitim putevima.

Hari i Megan, uprkos nagađanjima svetskih medija, otkrili su Opri i pol bebe, kao i činjenicu da nakon njenog rođenja više neće raditi na proširenju porodice.

Pročitajte: Gde je nestao glamur - Kako izgledaju Megan i Hari kad misle da ih niko ne gleda?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

- Bio sam zahvalan, bez obzira na pol, ali imati sina, a onda i ćerku... sada je naša porodica potpuna i biće nas četvoro - rekao je Hari.

Nakon intervjua, koji je javnost šokirano ispratila, ostao je gorak ukus i nada da će odluka da svoj život otpočnu daleko od porodice koja ih nije razumela, Megan i Hariju doneti istinsku sreću, koju su nakon svega zaista zaslužili.

Komentari (0)

Loading