Celebrity News

Sve za ljubav: On je čovek zbog koga je Marijana Zlopaša promenila život iz korena

Autor: | 08/03/2021

Muž Marijane Zlopaše u potpunosti je promenio njen život, zbog ljubavi napustila je svoj grad i presila se u Crnu Goru, gde živi divan život sa suprugom i tri ćerke.

Sve za ljubav: On je čovek zbog koga je Marijana Zlopaša promenila život iz korena

Da ljubav ne poznaje granice, svedoči životna priča Marijane Zlopaše, koja je pošla za ljubavlju, promenila život iz korena, a danas sa svojim suprugom ima tri prelepe devojčice.

Pevačica Marijana Zlopaša svojim glasom, ali i stasom, oduševljavala je publiku širom regiona. Brojni festivali, naročito oni duž Jadranskog mora nisu mogli da se zamisle bez njenog nastupa.

 Uspešna muzičarka, naime, već četiri godine sa suprugom i tri ćerke živi u Herceg Novom. 

- Beograd je moj grad, ali i u Crnoj Gori se osećam kao kod kuće. Moj otac je odavde i godinama mnogo vremena provodim prevashodno u Budvi. A sada evo i živim ovde tako da mi ne pada teško, osim što zbog ove situacije ne viđam porodicu koja živi u Beogradu - rekla je nedavno Marijana Zlopaša za "K1". 

Poznata pevačica, ovih dana ponovo se našla u ulozi reportera "K1" televizije i uključila se iz glavnog grada Crne Gore kako bi sa gledaocima podelila kakvo je trenutno stanje i koje su to nove protivepidemijske mere na snazi. Kako je istakla, ulice su puste i prizor je veoma tužan.

- Trenutno sam u Podgorici, a inače živim u Herceg Novom. Mnogi gradovi su zatvoreni i zabranjeno je izlaziti i ulaziti u Podgoricu, Herceg Novi, Cetinje, Budvu, Ulcinj... Ja pripremam onlajn koncert pa imam radnu dozvolu i mogu da se krećem. Situacija je teška ali mislim da tom rečju samo prizivamo još težu situaciju pa se i ja trudim, a to želim svima, da zadržimo optimizam jer i ovo mora proći – kazala je Zlopaša i dodala: 

- Ulice su puste i to je tužno videti. Rade samo prehrambeni objekti, pošte i banke. Ja se trudim da što više vremena provodim u prirodi, često sam na Žabljaku i tako se prelepom prirodom branim od ove situacije.

 Mnoge žene ne bi se usudile za zbog ljubavi napuste sve što imaju, ali Marijana je to učinila. Na pitanje u čemu je tajna dugog i srećnog braka, Marijana je uz širok prepoznatljiv osmeh rekla da misli da je razlog u - primorskom karakteru.

- Ne znam, mi smo malo veseliji, blaži, spremniji na kompromise. Možda je to – s osmehom je rekla Marijana.

Inače, pevačica ima mali džez sastav i kako je kazala u poslednje vreme posvećeni su više obradama poznatih pesama nego autorskom radu. Na njihovom repertoaru su pesme Arsena Dedića, Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića...

Komentari (0)

Loading