Celebrity News

Filip Krajinović za "Story" otkriva: Našao sam pravu!

Filip Krajinović, jedan od naših najistaknutijih tenisera govori o profesionalnim planovima, odricanju, zbog čega još uvek nije osnovao porodicu i kako održava vezu na daljinu sa Anđelom Novčić, takođe nekadašnjom sportistkinjom.

Filip Krajinović za "Story" otkriva: Našao sam pravu!

S teniserom Filipom Krajinovićem (29) razgovarali smo nekoliko dana pre nego što je spakovao kofere i sa svojim timom otputovao u Katar kako bi učestvovao na teniskom turniru u Dohi. Rođeni Somborac, koji uživa u emotivnoj vezi s nekadašnjom sportistkinjom, Čačankom Anđelom Novčić, otkrio nam je tada da je pred njim vrlo zahtevna sezona, da ga sijaset mečeva tek čeka i da se nada najboljem rezultatu, koji bi u ovom momentu značio da sa 30. pozicije na ATP listi pređe na 20, a potom uđe i u prvih deset. Ako uzmemo u obzir sve što je na profesionalnom planu do sada ostvario, dolazimo do zaključka da je Filip jedan od naših najtalenovanijih i svakako najuspešnijih sportista mlađe generacije, što nam je bio povod da ga zamolimo da pozira za naslovnu stranu našeg jubilarnog 800. broja.

– S redakcijom magazina "Story" uvek sam lepo sarađivao pa se nisam mnogo dvoumio da li da prihvatim vaš predlog. Do odluke sam mnogo lakše došao kada sam saznao sa kim ću pozirati na naslovnoj. Cenim sve što su Lepa Brena, Jovana Joksimović i Miodrag Radonjić postigli svako na svom profesionalnom putu. Moram da priznam da mi je bila velika čast da s njima stojim rame uz rame u kadru. Oni su dokaz da jedino radom i velikim trudom može da se dođe do uspeha. To je moj moto.

Pročitajte: Filip Krajinović konačno srećan - Jedva čekam da zasnujem porodicu

story

 

 

Trenutno ste u jeku priprema za turnir u Dohi, koji su vam dalji planovi?

- Putujem za Dubai, a potom me čeka Majami. Preda mnom je sezona velikih turnira, srećom, dobro sam krenuo i nadam se da ću tako i nastaviti. Sve ovo s koronavirusom mnogo nas je poremetilo, nije lako igrati bez publike, ali budući da se ceo svet nosi s tim, ni nama ne preostaje ništa drugo nego da se prilagodimo i nastavimo normalno da živimo i radimo. Treba da budemo srećni što tenis uopšte živi, što se turniri održavaju. Spreman sam za sve što budućnost nosi i nadam se najboljem.

Čekate li da se penzionišete pa da prionete na realizaciju planova i želja koji se tiču osnivanja porodice?

- Sigurno je da su ta dva plana povezana. U narednom periodu ne mogu da budem fokusiran ni na šta drugo osim na tenis. Pre nego što se upustim u porodične zavrzlame voleo bih da se prvo ostvarim profesionalno i obezbedim finansijski.

Ata Images

 

U kojoj meri vaši planovi utiču na razvoj veze s nekadašnjom teniserkom Anđelom Novčić?

- Budući da se i sama bavila sportom, Anđela me najbolje razume. Delimo iskustva, putujemo, retko kada smo razdvojeni i podržavamo jedno drugo. Svaki čovek koji se ozbiljno, profesionalno bavi sportom kazaće vam da je takvu osobu teško danas naći, stoga kada je nađeš, ti je ne puštaš (smeh).

Svojevremeno ste nam priznali da, kao i u svakoj drugoj vezi, i u vašoj ima problema. Kako se nosite s razmiricama?

- Oboje umemo da se durimo, jer težimo da budemo u centru pažnje. Budući da polako postajem svestan svojih mana, počeo sam da radim na sebi kako bih bio najbolji emotivni partner. Nisam ljubomoran, ali sam poprilično težak. Tražim potpunu posvećenost i razumevanje. S druge strane, vrlo sam tolerantan i volim da sam od pomoći svojoj devojci u ostvarenju njenih ciljeva.

Ceo intervju pročitajte u novom, jubilarnom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 10. marta

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading