Celebrity News

Milica Todorović za "Story": Nisam ni sama ni usamljena!

Milica Todorović, koja uveliko radi na novom albumu otkriva da je od raskida s poznatim glumcem sama, ali da zahvaljujući prijateljima i porodici nije usamljena, tvrdi da zbog momaka nikada nije želela da promeni čak ni svoj kruševački naglasak, da voli da opsuje i flertuje i slabo prati modne trendove

Milica Todorović za "Story": Nisam ni sama ni usamljena!

Otkako je u martu prošle godine okončala vezu s glumcem Petrom Strugarom pevačica Milica Todorović (30) uživa u samoći. Odsustvo emotivnog partnera u ovom životnom razdoblju smatra vrlo lekovitim i tvrdi da nije usamljena, jer je stalno okružena onima koje voli. Osim najmilijima, atraktivna Kruševljanka proteklih meseci posvetila se i radu na sebi, što je, kako priznaje, uticalo da se odrekne starih i stekne nove navike. Izgubila je na kilaži i počela aktivno da vežba. Ukonila je problem nosne devijacije, dok je istovremeno i iz upotrebe izbacila kapi za nos, koje su pretile da joj ozbiljno ugroze zdravlje.

Pozitivna energija, neposrednost, empatija samo su neke od stavki koje u Miličinom slučaju nisu i nikada neće biti podložne promeni, dok u šali ističe da je slična situacija i s njenim osećajem za modu, koji je pomalo izvitoperen. O tome kako je u stanju da godinama nosi jedne te iste cipele i tašne sve dok ih ne pocepa, o rizicima kojima je sklona priča za "Story".

Pročitajte: Milica Todorović otkriva da li je u vezi sa Markom Jarićem

Petar Đorđević

 


Navikli smo da ste stalno u dugim vezama. Kako nakon prekida romanse s glumcem Petrom Strugarom podnosite samoću?

- Nisam sama, pa nema ni samoće. Stalno su oko mene ljudi koje volim, s kojima se družim, tu je moja porodica i niko mi više ne treba.

Koje su prednosti singl statusa, volite li da flertujete s muškarcima?

- Žena uvek ima pravo na flert, to je bezazlena stvar. Evo, baš sam ovom lepom krupijeu, koji nam je na fotografisanju editorijala poslužio kao statista, kazala da ima lepe plave oči. Malo flerta nije na odmet.

Svojevremeno ste izjavili da vam je jezik brži od pameti i da vas je to puno koštalo u životu. Da li ste probali da ovu osobinu korigujete, ako ništa, bar zbog momaka koji vam se sviđaju?

Pročitajte: Milica o Strugaru i najvećim razočaranjima - Mnogi su me izdali i povredili!

Petar Đorđević

 

- Otvorena sam, neproračunata osoba. Kako osećam, tako radim i mislim da je to najispravnije. Nije ljudski da te neko tapše po ramenu, a iza leđa govori i misli ti sve najgore. Umem da se otkačim i za medije pričam i što treba i ne treba, a prva koja me nazove kada vidi da sam izjavila neku glupost, obavezno je moja mama. Najčešće me tada pita: "Pa dobro, sine, jesi li morala tako da kažeš, zar ne možeš nekada da budeš dama?"(smeh) Jedan moj prijatelj tvrdi da je svaki savet neprimenljiv na onoga koga pokušavamo da posavetujemo, ali uprokos tome, ja ću dati savet vašim čitateljkama. Budite ono što ste, nemojte da se folirate. Zbog momaka ja ne menjam čak ni kruševački akcenat, a volim i da opsujem. Verovatno
im se to kod mene dopada.

Stiče se utisak da ste uvek spremni na rizik.

- Ne bih ja to nazvala rizikom, ali istina je da sve puštam da ide svojim tokom. Uvek imam pozitivan stav o svemu, čak i kada sednem za aparat u kockarnici, što mi je plan kada fotografisanje završimo. Dete sam u duši, više se radujem šarenišu, svetlima nego samoj igri. Umem da u slot aparat ubacim, recimo, hiljadu dinara, dobijem tri, obradujem se i odem kući. Nekad promenim dve-tri mašine, nekada idem i do nule, ali nikada u minus.
 

Komentari (0)

Loading