Celebrity News

Ponovo u bolnici: Oglasila se Nikolina Pišek

Stanje Nikoline Pišek, nakon što je doživela trovanje ugljen-monoksidom, još uvek nije potpuno stabilno, a analize se nastavljaju, kako bi lekari bili sigurni, da voditeljka, koja sada ima slaba pluća nije obolela od ove bolesti...

Ponovo u bolnici: Oglasila se Nikolina Pišek

Nesreća, koja se desila u stambenoj zgradi u kojoj Nikolina živi sa suprugom Vidojem i ćerkicom, na njeno zdravstveno stanje ostavila je posledice. Sada je Nikolina ponovo završila u hitnoj pomoći, odakle se oglasila na svom "Instagramu", kako bi svojim pratiocima otkrila šta su moguće posledice trovanja, koje je i sama doživela.

- Opet ja... Ukoliko niste znali, 90 dana nakon trovanja CO izloženi ste povećanom riziku od plućne embolije. Danas srećom nije bio taj dan - napisala je Nikolina, koja sada sa timom lekara redovno prati svoje zdravstveno stanje.

Pročitajte: Nikolina Pišek - Živim s traumom, strah ne prestaje

Instagram @nikolina_pisek

 

O nesreći i kako ih je puka slučajnost spasila, Nikolina je nedavno ovako govorila:

- Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je odregovao najbolje moguće. Da je moja odluka bila sprovedena mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada sa ćerkom, rekla mu da idemo da gledamo film. Pozvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutru otići kod doktora. Međutim, on je insistirao da odemo to veče. Pozvao me je posle ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje, te je uspeo našeg bliskog prijatelja da dobije u te kasne sate.

Komentari (0)

Loading