Celebrity News

Suze Tanje Savić rasplakale Srbiju: Pred ovom izjavom mnogi su zanemeli (foto)

Muž Tanje Savić, Dušan Jovančević, čovek, sa kojim pevačica ima dvoje dece, već gotovo godinu dana glavna je tema u medijima. Ko je on i zbog čega je decu odvojio od majke, zanimalo je mnoge, a javnost je ostala nema pred suzama i rečima Tanje Savić, tokom njenog poslednjeg gostovanja u emisiji "Amidži Šou".

Suze Tanje Savić rasplakale Srbiju: Pred ovom izjavom mnogi su zanemeli (foto)

Dušan Jovančević pre gotovo deset meseci odveo je decu Tanje Savić u Australiju i pevačica od tada nije imala priliku da zagrli sinove. Njena borba otpočela je u aprilu prošle godine i još uvek traje, a gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, Tanja Savić otkrila je sve detalje suđenja, koje je odloženo za 12. mart.

- Žena može mnogo da izdrži što se tiče emocije. Ko uzme majku deci to je najgore. Imam suđenje 12. marta, jaka sam inače. Nisam ih videla godinu dana. Danas smo se čuli, imaju sudski nalog, imamo zajedničko vreme kada moramo da razgovaramo. Ne može kompromis sa čovekom koji je psihopata, to normalan čovek ne bi uradio majci svoje dece. Pobegao je, falsifikovao je moj potpis. Našao je devojku, našu prijateljicu, koja ima sličan rukopis kao ja. Videla sam papire koje je predao. Da mi se ovo nije dogodilo, verovatno ja ne bih bila onakva kakva sam danas. Bila sam uvek nipodaštavana od strane partnera, ubijanje u pojam do krajnje granice... Imala sam toliko nisko samopouzdanje, kada sam došla kod moje majke, došla sam polumrtva. Znam odakle mi ova snaga - od dragog Boga, što me Bog čuva! To je nepravda učinjena meni i mojoj deci - rekla je Tanja

youtube printscreen

 

Ipak, detalji njene borbe pali su u senku, pred suzama i izjavom, koja para srce. Na pitanje, kog muškarca u životu je najviše volela, Tanja je sa suzama u očima odgovorila: 

- Tužan je odgovor. Dušan, moj bivši muž. Nisam krila emocije - rekla je pevačica, nakon čega je na kratko napustila emisiju uživo, kako bi došla sebi.

Pročitajte: Tanja Savić u novom problemu - Dušan je čak i ovo preduzeo!

Posle ove izjave, javnost je još više razumela Tanjinu patnju i stala na stranu majke i žene, koja je doživela stravičnu izdaju od čoveka, prema kome emocije, još uvek nisu umrle.

Komentari (0)

Loading