Celebrity News

Dečko Anastasije Ražnatović za javnost je prava misterija: Ove detalje o Đorđu Kuljiću sigurno niste znali!

Dečko Anastasije Ražnatović javnost zanima podjednako kao mlada pevačka zvezda. Ipak, svoj privatni život, koji već neko vreme sa Đorđem gradi u Novom Sadu, Anastasija ne deli često sa medijima. Baš zbog toga o njenom emotivnom partneru, zna se veoma malo.

Dečko Anastasije Ražnatović za javnost je prava misterija: Ove detalje o Đorđu Kuljiću sigurno niste znali!

Iako su u vezi više od četiri godine, Đorđa Kuljića retko imamo prilike da vidimo, a o njegovom životu zna se veoma malo. Njegova izabranica, Anastasija odlučila je da poštuje njegovu odluku da se, kako nije javna ličnost, ne eksponira u medijima i tako je dečko Anastasije Ražnatović postao najveća misterija, zanimljiva domaćoj publici.

‒ Đorđe ne želi da bude u medijima, ne bavi se poslom koji podrazumeva javnost i nema potrebe da se eksponira preko mene, niti to želi. Poštujem njegovu odluku, a i sama verujem da je bolje da bar taj deo života sačuvam za nas dvoje - rekla je jednom prilikom u emisiji "Sceniranje".

Ipak, kako Anastasija važi za jednu od omiljenih mladih zvezda, fanovima, a ni medijima, ovo nije bilo dovoljno, pa su se potrudili da o Đorđu Kuljiću saznaju što više.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović - Stojim iza svojih grešaka

Ata Images

 

Ono što javnost o Đorđu do sada nije znala je činjenica da se mladi biznismen obrazovao u Njujorku, a da je za to vreme živeo sa ćerkom selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, prenosi "Glossy".

Anja Valente, bila je cimerka Đorđa Kuljića tokom studija, a na svom "Instagramu" povodom njegovog tridesetog rođendana otkrila je da su od tad najbolji prijatelji.

- Mrzela sam ga kada sam ga upoznala, tada smo bili cimeri u Njujorku. Ukrao je sve moje drugarice. Htela sam da mi bude deveruša, ali to bi bilo čudno. Prošlo je skoro 15 godina i ne znam zašto ga još nismo usvojili. Volim te do meseca i nazad - napisala je tada uz fotografiju na "Instagramu" ona.

Pročitajte: Anastasijino misteriozno putovanje - Ko je s druge strane objektiva? (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Valente (@anja)

 

Komentari (0)

Loading