Celebrity News

Više od godinu dana, javnost je mučilo pitanje: Gde je nestao Stefan Živojinović? (foto)

Stefan Živojinović, 2019. godinu završio je odlukom da se povlači sa javne scene, a samim tim i iz javnog života. Od tada, gotovo godinu i po dana, javnost je mučilo samo jedno pitanje, gde je nestao sin Lebe Brene i Bobe Živojinovića.

Više od godinu dana, javnost je mučilo pitanje: Gde je nestao Stefan Živojinović? (foto)

Odluka o povlačenju, Stefana Živojinovića sa javne scene, slomila je srca mnogim devojkama, jer je on važio za miljenika lepše populacije i omiljenog člana porodice Živojinović. Kako se Stefan od javnosti oprostio zahtevom, da se njegovim privatnim životom mediji više ne bave, misterija je postala još veća i zanimljivija široj publici.

– Voleo bih da se povučem potpuno i smatram da smo, što se tiče medija, završili na lep način. Pre nego što sam počeo da se bavim javnim poslom, nisam bio toliko u medijima, ali odvede vas život na razne puteve. Bio sam potpuno anoniman, pa i kada sam počeo da pevam niko nije znao ko sam i iz koje porodice potičem, što je meni bilo drago, tako da bih i sada to voleo, a mislim da će se to vremenom desiti - rekao je on za "Blic" tada.

Pročitajte: Stefan Živojinović šokirao estradu ovom odlukom!

Ata Images

Stefanova odluka da se povuče iz javnog života bila je tolika, da čak ni najuporniji fanovi, nisu mogli da ga uoče na porodičnim fotografijama sa proslava i letovanja. Upravo to bio je razlog, što su mnogi nagađali da je srednji sin Brene i Bobe u nekoj vrsti sukoba sa roditeljima.

Da glasine nisu istinite, potvrdila je najnovija emisija "Paparaco lov", koja je porodicu konačno našla na okupu. Povod je bio drugi rođendan malog Aleksandra, na kome se pored Viktora i Sandre, Brene i Bobe, pojavio i Stefan Živojinović. Cela porodica, složno i na okupu proslavila je veliki dan.

Ono što je pratioce gledaoce najviše iznenadilo je činjenica da je Stefan Živojinović za vreme odsustva potpuno promenio izgled, pa sada ima dužu kosicu i bradu, a njegov stil u najmanju ruku mogao bi se opisati kao "kežual".

Pročitajte: Stefan Živojinović: Brena mi je spasila život!

Paparaco lov printscreen

 

O odnosu sa sinovima, koji su njen najveći životni uspeh, Brena je govorila u intervjuu za naš magazin i time još jednom stala na kraj nagađanjima da u porodici Živojinović nešto nije kako treba.

- Deca se rađaju sa svojim karakterom, ili je to genetska kombinacija koja se s vremenom pretvara u sopstveni karakter. Svakom detetu treba pružiti ljubav i toplinu porodice, treba uvek pričati s njima. Mnoge životne lekcije su im naporne, ali posle odrastu pa se sećaju svega toga. Moja deca su naučila da smo Boba i ja javne ličnosti, ali da to ne utiče na to kakav odnos imamo kao roditelji s njima – u kući smo mama i tata, a ne poznate ličnosti. Deca treba da nauče da treba biti poznat, ali po rezultatima rada i nečemu što je vredno poštovanja. Naša deca su dobra i snažna, a to ko je svojeglav ipak ću zadržati za sebe kao
majka. Karakterno su vrlo različiti, ali nam nikad nije nedostajalo zagrljaja. Lepe stvari se mogu podeliti sa svima, a kada je komplikovano, to se rešava samo u porodici - istakla je ona.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading