Celebrity News

Dženifer Lopez prekinula ćutanje: Ovo je istina o odnosu sa Aleksom!

Dženifer Lopez raskinula veridbu - preneli su svetski mediji, a sada se o tome javno izjasnila pevačica.

Dženifer Lopez prekinula ćutanje: Ovo je istina o odnosu sa Aleksom!

Da sa njihovim odnosom nije sve kako treba, postalo je jasno, kada su svetski mediji počeli neprekidno da iznose sočne detalje, o vezi, koja na društvenim mrežama, celom svetu deluje, kao najskladniji emotivni odnos.

Javnost je prvobitno ostala zatečena, kada je u medijima, poput bombe, odjeknula činjenica, o milionskom predbračnom ugovoru, koji uključuje stavku o Aleksovoj prevari, a sumnjičavi su posumnjali da nekadašnji ragbista nije nimalo naivan, kada se pored činjenice o ugovoru, pojavila i ona da on odbija da je potpiše.

Pročitajte: Mnogi ne znaju - Sa njim je Džej Lo prvi put stala na "ludi"kamen (foto)

 

- Predbračni ugovor jako ih je udaljio i često se svađaju. Dženifer je spremna da Aleksa nazove prevarantom i ostaviti ga ako odbije da potpiše - govorio je tada izvor blizak paru.

Već tada postalo je jasno da Džej Lo sumnja u vernost svog partnera, a onda je svetsku javnost uzdrmala afera Aleksa Rodrigeza, o kojoj se mesecima pisalo.

U medijima odjeknula vest da Aleks Rodrigez ima aferu sa rijaliti zvezdom Medison LeKroj. Naime, tokom poslednje epizoda američkog rijaliti šoua, jedna od učesnica iznela je sumnju da su Aleks i Medison par, dok se zanosna plavuša branila i rekla da to nema veze sa istinom, prenosi "eonline.com".

Pročitajte: Dženifer Lopez van sebe - Aleks ima aferu s rijaliti zvezdom?

 

Kako bi smirila strasti i zaštitila Aleksovu vezu, Medison je dala izjavu za "Page Six", ali je tada još više probudila sumnju javnosti.

- Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali, fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom - ali se o detaljima prepiske, nije izjašnjavala.

- Sve se dogodilo pre nekog vremena, ipak, sada je sve izašlo na televiziji. Ne znam šta da radim, ne želim da ovo našteti našim porodicama.

Iako je sve ostalo na nivou sumnje, čini se da je ova afera uzdrmala temelje veze, pa su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez upali u ozbiljnu kriz, koju su mesecima pokušavali da reše.

Pročitajte: Latino diva Džej Lo priznaje - Srce mi je slomljeno!

 

Iako su svi svetski mediji 12. marta preneli vest o raskidanju dvogodišnje veridbe. Aleks i Dženifer oglasili su se na tu temu i rešili da stanu na kraj svim nagađanjima.

- Ostajemo zajedo i radićemo na našem odosu - preosi reči poznnatog para "E! News".

Ljuav, koja je svima delovala kao neraskidiva, očigledno je suviše jaka, da bi par od nje odustao tek tako.

Komentari (0)

Loading