Celebrity News

Dečko Ivane Stamenković je strogo čuvana tajna, a evo i zbog čega!

Dečko Ivane Stamenković Sindi, kao i njen emotivni izbor, oduvek su zanimali javnost, a nekadašnja modelsica sada otkriva, zbog čega je odlučila da to sačuva samo za sebe.

Dečko Ivane Stamenković je strogo čuvana tajna, a evo i zbog čega!

Ata Images

Ivana Stamenković Sindi važi za jednu od najatraktivnijih žena na javnoj sceni, a ne krije da su je tokom karijere, zbog atraktivnog izgleda, spajali sa brojnim muškarcima. Upravo takvi naslovi, kaže Sindi, razlog su zbog kog svoj emotivni život ljubomorno čuva.

Iako se mediji konstantno pitaju ima li nekog u njenom emotivnom životu, dečko Ivane Stamenković Sindi strogo je čuvana tajna, a ona otkriva i zašto je tako.

Pročitajte: Ivana Stamenković Sindi - Mogla sam da se udam za milijardera, ali nisam htela, sreća nije u novcu

 

 

Da li ga krijem? Ne krijem... Sad sam u nekoj komplikovanoj vezi, tako da dok se iskristališe, šta je tu u pitanju, i dok ne bude sve okej kriću ga. Ljudi iz medija znaju gde ja mrdnem, tako da i kad popijem kafu sa nekim, osvane u novinama kako mi je to novi dečko, a ono nema veze. Ja sedim sa stilistom ili sa šminkerom i tako dalje. Tako da, sve i da hoću da krijem, ne mogu - istakla je ona za "Mondo".

Otkrila je da identitet svog dečka neće kriti, kada se njihov odnos iskristališe, ali za sada, status veze je "komplikovano", pa je bolje, da to još neko vreme ostane njena tajna.

Komentari (0)

Loading