Celebrity News

Stravična bol u domu Sergeja Ćetkovića: Nakon majke, pevač izgubio i oca

Preminuo otac Sergeja Ćetkovića, nedelju dana nakon voljene supruge. Pevač trenutno prolazi kroz najteži životni period, a najveća podrška su mu supruga i ćerkice Lola i Mila.

Stravična bol u domu Sergeja Ćetkovića: Nakon majke, pevač izgubio i oca

Pevač Sergej Ćetković na svoj rođendan sahranio je majku Dragicu, koja je preminula od posledica korona virusa, a sada je ostao i bez oca.

Pevačev otac u bolnici se borio protiv korona virusa, ali nažalost, nije uspeo da ga pobedi.

Pevač, koji se od oca i majke oprostio potresnom objavom na svom "Instagramu", prolazi kroz najteži životni period.

- Koliko god da čovek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli... Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život...

Pročitajte: Rođendan u senci velike tuge - Preminula majka Sergeja Ćetkovića

- Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi... Nema više one koja me donela na ovaj svet i onog ko me volio, branio i učio životu.

- Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i pre 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u večnosti ostanete zagrljeni - napisao je Sergej i dodao.

 Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a srećni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lepih uspomena. Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj poslednji reli, obori svoj posljednji rekord znajući da te ona čeka tu na poslednjoj krivini, da zajedno nasmejani uđete na vrata raja.

- Neka vas Anđeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je večna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srđan - napisao je crnogorski pevač na svom Instagramu.

Komentari (1)

Loading