Celebrity News

Bolna sećanja Gordane Šaulić: Poslednji susret sa Šabanom izgledao je ovako

Supruga Šabana Šaulića 17. februara 2019. godine izgubila je svoj život, ljubav, oca svoje dece i najveći životi oslonac. O životu nakon Šabanove smrti, nikada, čini se, iskrenije nije govorila...

Bolna sećanja Gordane Šaulić: Poslednji susret sa Šabanom izgledao je ovako

Šabanova smrt, za nju je, kaže Goca, značila kraj, a teskobu, koju i danas oseća opisala je s neverovatnim bolom.

- Jako su mi teški dani, noći su predugačke. Svaki dan je sve teži i godine su mi sve teže, a verovatno će mi biti sve teže i teže. U mom slučaju, život je zastao, kada se to desilo. A trebalo je da se posvetimo jedno drugom i nadoknadimo sve propušteno. Moj ceo život je bio Šaban, 44 godine sam provela sa njim, rasli smo zajedno, starili, sazrevali... I onda sam odjedamput u vakuumu, a neki povratak, ne znam kakav bi to povratak mogao da bude, kad sam ja celog života živela njegov život - priča supruga Šabana Šaulića.

Pročitajte: Posle mnogo vremena - Šta je razlog nasmejanih lica Gordane i Ilde Šaulić?

Hellomagazin

 

Udovica muzičke legende sa bolom se prisetila i poslednjeg susreta sa Šabanom. Kako kaže, za sve godine zajedničkog života, Šaban se nikada nije vraćao, kad krene na put, čak i kada bi nešto zaboravio. Tog dana, kada je krenuo na put bez povratka, Šaban se vratio bez ikakvog povoda, a njih dvoje sreli su se na kapiji porodičnog doma. Poljubio je i zagrlio suprugu, kao da je osetio da im je to poslednji susret, a Goca, taj zagrljaj i danas ne može da zaboravi.

Na pitanje o tome, kako se nosila sa onim, manje lepim stvarima, koje su joj mediji pripisivali i pre i posle Šabanove smrti, Goca je ovako odgovorila:

- Na našim prostorima žena je za sve kriva i ja sam to prihvatila. Pomirila sam se sa tim da sam ja dežurni krivac za sve, a mi smo u našem braku znali kako je. A sa strane su svi gledali i komentarisali, kako je kome odgovaralo. Ali u momentu kada smo izgubili oslonac, vazduh, oca, supruga pojavljuju se raznorazni koji pričaju o avionima, kamionima, stavljaju vam metu na čelo, to su niski udarci, ali vidim da tako rade svima. Nikada nisam ništa demantovala, bilo mi je važno mišljenje bliskih ljudi, koji su ostali sa nama, a mnogi su se izgubili. Možda je tako i trebalo da bude, možda im nije bilo mesto, tu sa nama... - iskreno je ispričala Goca za "Skandal".

Pročitajte: Gordana Šaulić godinu dana nakon Šabanove smrti ima poruku koja će vam stegnuti srce! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Komentari (0)

Loading