Celebrity News

Kao da su braća: Janko Popović Volarić pokazao sina, pa pokrenuo lavinu komentara

Autor: | 16/03/2021

Glumac Janko Popović Volarić obradovao je svoje pratioce na “Instagramu” sa fotografijama na kojima pozira sa svojim sinom Davidom, na kojima deluju kao da su drugovi ili braća.

Kao da su braća: Janko Popović Volarić pokazao sina, pa pokrenuo lavinu komentara

Glumac Janko Popović je podelio fotografiju sa snimanja serije na kojoj sarađuje sa – svojim sinom. 

Na fotografiji vidimo da njih dvojica više izgledaju kao dva brata nego kao otac i sin.

Sin David je pozirao s mikrofonom i slušalicama, dok Janko nosi policijsku uniformu koja je odala da je fotka nastala na setu popularne humorističke serije „Darmar”.

– Porodična proizvodnja. Sin tonac, tata glumac – napisao je Janko pored prve zajedničke fotke, čime je otkrio da on i sin rade zajedno.

Usledila je lavina pozitivnih i šaljivih komentara: „Sve se dičim što na tatu ličim”, „Sin izgleda starije od tate”, „Sav si na malog” i tome slični.

Podsetimo, Janko je postao otac prilično rano – već sa 18 godina. Ovaj put je podelio uspomenu na taj period, rekavši da je sve u svemu zadovoljan kako se snašao tako mlad u ulozi oca.

– U tih devet meseci moraš da naučiš da budeš odgovorna osoba, ali stvarno je to dosta lepo ispalo. Imam velikog sina koji je prepametan i prefin – rekao je Janko o sinu Davidu, danas 20-godišnjaku, za dnevnik.hr.

Janko je još dodao da sa svojim sinom ne izlazi zbog, kako kaže, razlike u godinama, ali i da David više voli muziku nego glumu.

 

 

Komentari (0)

Loading