Celebrity News

Andrija Milošević spreman je za novi životni izazov: Posvetiću ga njoj!

Majka Andrije Miloševića preminula je u februaru 2019. godine, od tada je, kako kaže, Andrija tudovao s osmehom, a sada je odlučio da svojoj Veri oda poseban omaž.

Andrija Milošević spreman je za novi životni izazov: Posvetiću ga njoj!

Glumac Andrija Milošević neretko svoju publiku iznenadi nekim novim projektom na kome radi. U poslednje vreme, iako ga možemo videti u brojnim televizijskim ostvarenjima, Andrija najpredanije radi u pozorištu, a sada za fanove sprema jedan, za njega i više nego poseban projekat.

Naime, gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" Andrija je otkrio da završava knjigu, koja za njega ima poseban značaj, a da će uskoro početi i razgovore sa potencijalnim izdavačima.

Pročitajte: Ispovest Andrije Miloševića - Bila je ovo godina smrti

 

 

- Mislim da će biti veoma zanimljiva čitaocima, to je dnevnik mojih najintimnijih emocija o svemu što mi se dešavalo u privatnom životu. Bilo me je isprva malo sramota, jer nisam hteo da se toliko ogolim pred drugima, ali onda sam malo razmislio i shvatio da umetnost i zahteva od čoveka da se ogoli – kazao je Andrija.

– Knjiga će se zvati „Posvećeno Veri“, mojoj majci. Narodima na ovim našim prostorima svojstveno je da tuguju s osmehom. Nada uvek postoji, to je ono što nas vodi - istakao je on.

Pesmu iz svoje knjige, predstavio je i na svom "Instagramu", a dirljivi stihovi, oduševili su brojne prijatelje, kolege, ali i pratioce.

Pročitajte: Glumac Andrija Milošević - Slobodan čovek ne živi u kavezu!

 

 

Od kada je pre dve godine izgubio svoju Veru, Andrija se prvo na neko vreme povukao, kako bi odbolovao najvredniju i najvoljeniju osobu u svom životu. Zatim se vratio sa osmehom, da svaki svoj uspeh posveti majci.

O svojoj majci, Andrija je ranije govorio ovako:

- Brinuti o mami je privilegija i čast. Često kažem da mi je majka sada dete i da smo zamenili uloge - govorio je tada u jednom intervjuu Andrija, koji je svim bićem i do poslednjeg dana bio uz svoju majku.

Komentari (0)

Loading