Celebrity News

Komplimenti se samo ređaju: Nekadašnja učesnica "Survajvera" u devetom mesecu trudnoće izgleda ovako! (foto)

Trudna Katarina Vučetić zrači neverovatnom energijom. Osmeh ne silazi sa lica prelepe mame, koja do porođaja broji sitno i sa nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će zagrliti svog mališana.

Komplimenti se samo ređaju: Nekadašnja učesnica "Survajvera" u devetom mesecu trudnoće izgleda ovako! (foto)

Katarina Vučetić zagazila je u deveti mesec i oduševljena je što će uskoro upoznati svog malog Grofa, kako tepa svom nasledniku.

Dan kada je saznala, da će ona i njen izabranik, čiji identitet javnosti nije poznat, dobiti sina, za nju je bio jedan od lepših dana u životu.

- Hvala ti Bože na ovom daru!!! Nikada ne prestajte da verujete u svoje snove! Moji najbliži znaju da je budući sin oduvek bio moj najveći životni san! - napisala je ona tada na svom "Instagramu".

Pročitajte: Katarinu Vučetić svi pamte kao najlepšu učesnicu "Survajvera", a ona uskoro postaje mama

Trudna Katarina Vučetić sada je objavila i divnu fotografiju na svom "Instagramu", koja će je zauvek podsećati na najdivnijih devet meseci života, a brojni pratioci prokomentarisali su da je prelepa trudnica i da joj drugo stanje neosporno prija.

Prelepa, buduća mama, koja je i tokom poslednjih dana trudnoće izuzetno aktivna i radi kao modna dizajnerka, nikada nije bila lepša, a povod za to je činjenica da će uskoro upoznati muškarca, koji će joj više nego iko, osvojiti srce.

Komentari (0)

Loading