Celebrity News

Ona nije Kejt Midlton, ali ima titulu i sopstvenu imperiju - Neverovatno bogatstvo Pipe Midlton

Bogatstvo Pipe Midlton moglo bi se meriti sa onim, koje trenutno poseduje njena sestra Kejt. Iako nije članica kraljevske porodice, niti nosi titulu. Pipa Midlton i njen suprug Džejms Metjuz pored velike ljubavi i preslatke porodice poseduju i sopstvenu palatu i ogromno bogatstvo.

Ona nije Kejt Midlton, ali ima titulu i sopstvenu imperiju - Neverovatno bogatstvo Pipe Midlton

Dok se Kejt Midlton sprema da postane buduća kraljica, a svaki njen korak budno prate svetski mediji i brojni poštovaoci britanske kraljevske porodice, Pipa Midlton se trudi da svoj, podjednako očaravajući život, sakrije od radoznalih pogleda.

Udajom za Džejmsa Metjuza, ona je postala vlasnica fonda, koji vredi milijarde dolara.Pipa Midlton takođe živi u palati i to vrednoj čak 22 miliona dolara, a njena petospratna vila poseduje teretanu, bioskop, kao i "walk in" garderobere za njega i nju. 

Pipa ujedno ima i titulu, koja nema veze za kraljevskom porodicom i zaslugama njene sestre, već je povezana s njenim svekrom Dejvidom Metjuzom koji je kupio dvorac i ogromno imanje u Škotskoj 2008. godine. Time je Dejvid postao "Vlastelin Glen Affrica", a Pipa Midlton će postati "Dama od Glen Affrica".

Pročitajte: Porodični odmor - Pipa Midlton pokazala dvomesečnog sina i savršenu figuru

 

 

Sve češće, Pipa i njen suprug nalaze se u centru medijske pažnje, a rođenje devojčice Grejs, ponovo ih je vratilo u fokus britanskih medija. Ipak, izvor blizak paru za "People" kaže da je njihova najveća želja da sa svoje dvoje mališana konačno otpočnu miran život, daleko od radoznalih pogleda.

Posebno je uznemirujuće, tvrdi izvor, što se život Pipe Midlton nalazi pod lupom, jer je sestra Kejt Midlton, supruge princa Vilijama. I što se svaki njen postupak višestruko preispituje.

- Osećam da me mediji maltretiraju. Ja na kraju sama utirem svoj put i živim miran život - govorila je svojevremeno ona.

Bogatstvo Pipe Midlton, u javnosti je okarakterisano, kao mudar potez, a njena udaja kao biznis plan, a za sve to, kako su pisali mediji mogla je da zahvali sestri.

Pročitajte: Fit trudnica u crvenom bikiniju: Pipa Midlton u osmom mesecu trudnoće uživa na plaži (foto)

 

 

- Ljudi me doživljavaju kao nekog ko je iskoristio svoj položaj - istakla je Pipa za "Daily Mail".

Nakon što joj je zasmetala slika devojke koja se dobro udala, Pipa Midlton se transformisala u filantropa, koji je iz humanih razloga biciklom prešla 3000 milja, kako bi novac bio uplaćen u Britanski fond srca. Takvu Pipu, 2014. godine zavoleo je Džejms Metjuz, a njihova ljubav sve medijske napise bacila je u senku.

Sada se bogatstvo bračnog para procenjuje na 2.6 milijarde dolara, a oboje su prihvaćeni u visokim društvenim krugovima Velike Britanije.

- Vremenom sam se osnažila, iako još uvek ima mnogo medijskih udara na mene - rekla je Pipa, koja danas uživa u svom bogatstvu, kako porodičnom, tako i materijalnom i ne dozvoljava da medijski napisi naruše besprekoran odnos, koji ima sa sestrom Kejt.

 

 

Komentari (0)

Loading