Celebrity News

Ljubav jača od razvoda: Boris Novković i Iris Volf čekaju dete!

Boris Novković postaje tata - vest je odjeknula u celom regionu i vest, koja je pre samo nekoliko meseci bila aktuelna, da se on i Iris razvode, pala je u senku.

Ljubav jača od razvoda: Boris Novković i Iris Volf čekaju dete!

Boris Novković po četvrti put ostvariće se kao otac, a ljubav sa Iris, čini se, jača je nego ikada. Iako su mediji nedavno preneli, da se jedan od najvećih zavodnika regiona razvodi, Boris je za hrvatske medije potvrdio lepe vesti.

- Istina je, porodica se povećava. Svi smo sreći, sledeći mesec nam stiže još jedan dečak. Odlučili smo se za ime sina, ali još uvek nećemo da ga otkrijemo i zadržaćemo ga za sebe - rekao je za hrvatski "Story".

Pročitajte: Boris Novković progovorio o razvodu od 25 godina mlađe supruge Iris

Kada su u septembru prošle godine mediji preneli da se njegova supruga iselila iz porodičnog doma, mnogima nije bilo jasno zbog čega čovek za kojim su žene ludele, nema sreće u ljubavi.

Ipak, Iris i Boris prevazišli su bračnu krizu, a sada su srećniji nego ikada, dok kantautor ističe da ih u aprilu očekuje dvostruko slavlje.

Pročitajte: Boris Novković postao tata po treći put evo kako se novorođena devojčica!

- Sledećeg meseca slavićemo dvaput, drugi rođendan naše kćerkice Si, koji je 2. aprila, a potom rođenje sinčića - rekao je za hrvatsku "Gloriju" kantautor.

Podsećamo, Boris, koji sa sadašnjom suprugom Inse ima ćerkicu Si iz braka sa novinarkom Lucijom Matić ima sinov Nou i Bona.

Komentari (0)

Loading