Celebrity News

Dino Merlin je mega zvezda, a kakav život vodi njegov naslednik?

Sin Dina Merlina godinama radi sa ocem, ali se u javnosti ne pojavljuje gotovo nikada. U skladu sa željom, njegovog oca, da privatan život čuva od radoznalih pogleda.

Dino Merlin je mega zvezda, a kakav život vodi njegov naslednik?

Dino Merlin i njegova supruga Amela imaju divnu ljubavnu priču, za koju mnogi kažu da je filmska, a kruna njihove ljubavi su sin Hamza i ćerka Naida

Kako se deca regionalne muzičke zvezde ne bave javnim poslom, a Dino je poznat po tome da svoj privatni život čuva od radoznalih pogleda, o sinu i ćerki Dina Merlina zna se veoma malo. Ipak, Dino nikada nije skrivao koliko je ponosan na njih i njihove uspehe, jer su iztasli u neverovatne mlade ljude.

Pročitajte: Dino Merlin - Veza sa srpskom publikom jača je od iskušenja

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

 

 - Žalim što su moja deca tako brzo odrasla. Kroz borbu za život često zaboravljamo da se život odvija upravo ovde i sada. A ko je u tom životu važniji od onih koju su vam najbliži? Naida je rođena kada sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve, od nemaštine do, metaforički rečeno, kavijara i šampanjca. Navikla se na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje šta da joj donesem iz Njujorka ili Pariza uvek: „Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući.“ Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakve egzistencijalne probleme. Navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo sve što poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - pričao je jednom prilikom pevač za "Hello!" i dodao:

- Svakodnevno od njih nešto naučim. Amela i deca su moja baza, a ja se trudim da budem njihov oslonac i podrška. Sestra i ja smo odrasli s majkom i odlično znam koliko nam je bilo teško, posebno njoj, koja nam je istovremeno bila i otac i majka. Verovatno je i to razlog zašto sam posvećen porodici. Moja deca rastu uz oba roditelja i, srećom, i ne slute kakva je to blagodet. Usudiću se da javno kažem, nadam se da mi niko neće zameriti, da su Naida i Hamza lepo vaspitani, skromni mladi ljudi.

Dinov sin, Hamza Dervišhalidović ima 28 godina, a školovao se u Berlinu, dok je Menadžment i političke nauke studirao u Istanbulu.

Pročitajte: Dino Merlin - Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se

Facebook printscreen

 

Iako se ne nalazi često pred kamerama, on je deo svakog očevog projekta, a njih dvojica godinama neguju uspešnu saradnju, prenosi "Modno".

Hamza i njegova supruga Dženeta nedavno su dobili sina Nezira, a Dino je presrećan što porodica raste. 

Hamza i Dženeta venčali su se pre dve godine, a njihova ljubav traje još iz srednjoškolskih dana, baš kao ljubavna priča Dina i Amele.

 

Komentari (0)

Loading