Celebrity News

Nada Macanković otkrila lepe vesi: Milutin će postati stariji brat!

Nada Macanković trudna je po drugi put i njenoj sreći nema kraja. Iako je na radosne vesti, korona na kratko bacila senku, ponosna mama jedva čeka da u njihovu porodicu pristigne još jedan član.

Nada Macanković otkrila lepe vesi: Milutin će postati stariji brat!

Lepe vesti glumica je podelila u emisiji Maje Nikolić "Među nama".

- Moraću da prekinem svoje poslovne obaveze zbog privatnog razloga. Stiže druga beba - kroz osmeh je rekla naša uspešna glumica.

Kako je istakla, svi su jako uzbuđeni zbog proširenja porodice, a novom članu najviše se raduje njen sin Milutin.

Pročitajte: Nada Macanković - Sve je lakše utroje

 

 

- Baš se raduje i jedva čeka. Razlika između Milutina i druge bebe je šest godina i mesec dana. Kod nas je to eto tako. Trebalo nam je skoro pet godina da dobijemo prvo dete, baš smo se trudili, a evo tačno pet godina smo se trudili da dobijemo i drugo dete. Tako se namestilo, nije to bio naš izbor. Ali eto tako je sudbina htela - iskrena je glumica.

Ipak, Nadinu i Bojanovu sreću na kratko je pokvarila korona.

- Mene je trudnoća veoma iznenadila jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Posle pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako deluje na plod. Prva tri meseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala - ispričala je glumica u "Među nama" i za kraj navela: 

 

 

- Hvala Bogu, sada je sve u redu. Nisam imala neke simptome, jedino sam malo teže disala, ali nisam imala čak ni temperaturu. 

 

Komentari (0)

Loading