Celebrity News

Od malih nogu očevim stopama: Ćerka Đanluke Vakija postala zvezda "Instagrama" (video)

Ćerka Đanluke Vakija i atraktivne manekenke Šeron osvojila je srca svojih roditelja, a sada je očarala i stotine hiljada pratilaca svog oca. Mala Blu Jerusalema postala je prava internet senzacija.

Od malih nogu očevim stopama: Ćerka Đanluke Vakija postala zvezda "Instagrama" (video)

Naime, ekstravagantni italijanski milioner Đanluka Vaki na društvenim mrežama neretko deli video snimke na kojima uživa u društvu svoje devojke i ćerkice.

Njegova mezimica, čini se, od malih nogu, pošla je njegovim stopama, i već sada oduševljava hiljade pratilaca svog oca.

Pročitajte: Đanluka je idealan muškarac - Romantični gest za suprugu s neverovatnim krajem

 

 

Naime, brižni otac, koji je svoju, sada petomesečnu ćerkicu, široj javnosti predstavio u španskom izdanju magazina "Hello!" na svom "Instagramu" objavio je presladak video, koji pokazuje intiman trenutak koji dele otac i ćerka.

Naime, u preslatkom klipu, Blu Jerusalema svog oca grize za nos, a video je preko noći pogledalo više od milion pratilaca, čija je srca osvojila ćerka Đanluke Vakija, posebnu pažnju privukao je komentar ponosne mame, koja je napisala: "Zaljubljena je u svog tatu".

Pročitajte: Đanluka Vaki pokazao ćerku - Upoznajte Blu Jerusalemu

 

 

Ponosni otac, koji nije krio, da je od prvog dana posebno vezan za svoju mezimicu, pokazao je kako mu ništa nije teško za ćerkicu, koja je njime očarana već od najranijeg uzrasta.

Komentari (0)

Loading