Celebrity News

Enrike Iglesijas je pravi latino zavodnik, a ni njegov brat vas neće ostaviti ravnodušnim (foto)

Brat Enrikea Iglesijasa je takođe muzička zvezda za kojim žene uzdišu.

Enrike Iglesijas je pravi latino zavodnik, a ni njegov brat vas neće ostaviti ravnodušnim (foto)

Stariji brat Enrikea IglesijasaHulio Mlađi, koji nije toliko poznat u svetskim okvirima, ipak je u rodnoj Španiji prepoznatljiv kao „otrov za žene”, jer ostavlja utisak gde god da se pojavi.

On je sin slavnog španskog pevača Hulija (77) i filipinske TV voditeljke Isabel Prejsler (70) i takođe se bavi pop muzikom.

Godine 2008. pobedio je u američkom selebriti rijaliti šou-programu „Gone Country”, a dosad je objavio i četiri studijska albuma. Do početka pandemije je redovno nastupao pred krctim salama na koncertima punim dobre energije i gitarskih zvuka koji su karakteristični za njegovu muziku.

Pročitajte: Član porodice Enrikea Iglesijasa preminuo od korona virusa! (foto)

Pored muzike u jednom periodu života se bavio i manekenstvom i postao je zaštitno lice vodećih modnih brendova. Takođe je bio i glumac u nekoliko sapunica latinoameričke produkcije.

Sada ga najviše zanimaju vodeni sportovi u kojima uživa i koji su mu postali velika strast.

Hulio Mlađi na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije na kojima jaše talase i uživa na plaži, a obožavateljke, mahom hvale njegov „bogovski” izgled.

– Ja sam zapravo već starac u telu mladića – našalio se svojevremeno zgodni Hulio koji ove godine slavi 48. rođendan.

Svetla pozornice su deo njegovog odrastanja, jer je kao mali pratio svog oca na turnejama. 

Hulio Mlađi ima istančan ukus što se tiče pripadnica lepšeg pola. On je osam godina bio u braku s belgijskim modelom Čaris Verhart, ali su se razveli u avgustu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading