Celebrity News

Neopisive emocije: Kristina Radenković nije mogla da zadrži suze u emisiji

Suze Kristine Radenković obeležile su 8.000-tu emisiju "Slagalice", a emocije koje voditeljka nije uspela da zadrži, posledica su neverovatnog uspeha.

Neopisive emocije: Kristina Radenković nije mogla da zadrži suze u emisiji

Kultni kviz "Slagalica" definitivno je jedna od najgledanijih emisija na našim prostorima, a sada broji čak 8.000 emitovanih epizoda.

Tokom emitovanja večerašnje epizode voditeljka Kristina Radenković nije mogla da zadrži emocije. Neizmerno ponosna na rad svog tima, Kristina je tokom snimanja pustila suze.

Instagram printscreen

 

- Na proleće 2012. godine pridružila sam se čuvenom timu "Slagalice" i od tada sam deo te porodice. TV Slagalica je svojevrstan fenomen. Imamo onoliko konkurencije, a i dalje je "Slagalica" najgledanija emisija u zemlji. Ponosni smo što smo se upisali u istoriju televizije, sigurna sam da će biti bar još 30 godina emitovanja i bar 10.000 emisija, možda ne sa nama i ovom ekipom, ali sa nekom mlađom" - rekla je voditeljka, koja nije mogla da sakrije ponos što je deo popedničkog tima.

Pročitajte: Kristina Radenković pokazala renoviran stan od čijeg luksuza zastaje dah! (foto)

Kristina Radenković već devet godina ulepšava veče milionima gledalaca, koji su u 19 časova ispred malih ekrana, a njene suze radosnice, svedoče o posvećenom radu i ljubavi, koje godinama ulaže u ovaj projekat.

 

Komentari (0)

Loading